2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیاین ..فرنی آماده

1551 بازدید | 7 پست

سلام مامانا مرسی ک اومدین میخواستم بدونم فرنی آماده ضرر داره ؟من از دارو خونه پوردشو میگیرم فقط باآب جوش قاطی میکنم میدم بچمم اونو دوس داره خودم درست میکنم نمیخوره کسی بوده فرنی آماده داده باشه به بچش ...

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

خب بخور ببین طعمش چطوریه همون مدلی درست کن...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بخور ببین طعمش چطوریه همون مدلی درست کن...

نه منظورم اینه ضرر نکنه ترکیباتشم اینان شیرخشک اردبرنج شکر وانیل

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
نه منظورم اینه ضرر نکنه ترکیباتشم اینان شیرخشک اردبرنج شکر وانیل

هرچیزی طبیعیش خوبه؛من ب پسرم ۲دفعه فقط سرلاک بادام دادم اصلااا دوس نداشت دیگه ندادم بهش ولی عاشق فرنیِ من تو فرنی اصلا شکر نمیریزم واسه شیرین شدنش شیره انگور یا خرما یا انجیر میریزم سعی میکنم همه غذاهاش طبیعی باشه...این شیره ها رو هم خودم درست میکنم از بیرون نمیگیرم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.