2777
2789
عنوان

خیانت دیدم‌ولی....

291 بازدید | 35 پست

بخشیدم،و در نراحل اولیه و چت بود(چت به این خالهای اینستاگرامی خانه خراب کن)

بخشیدمش ولی اصلا زندگیمون ارامش نداره

چیکار کنم؟همش اعصابم یهو خرد میشه کلی بد و بیراه میگمش حتی رو دهنشو میزنم

دلم ارامش میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه وقتی بخشیدی رها کن هی همش نزن

حال خودت بد میشه

بیشتر حمایتش کن برگرده نه طردش کنی

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
نمیشه ک بچم چی پس چیکتر کنم؟

گفتم حق داری 

چون مدام تو دلت شک و دلت صاف نیس

شوهرت چرا ب بچع فکر نکرد؟

پس شما ذاتت درستع

دیگ اگ واقعا زندگیتو میخوای باید ذهنت و شکاتو از بین ببری

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عزیزم به نظرم دوراه وجودد داره

۱.نبخشی جدا شی

۲‌.ببخشی و سعی کنی دراون مورد حرف نزنی و بع زندگی الانت توجه کنی اگه سختته میتونی یک جلسه بری مشاوره روانشناس و مسئله رو بگی و بگی بخشیدم میخام با ارامیش زندگی کنم بهتز راهنماییت میکنه

❤Che khobe ke daramet
گفتم حق داری  چون مدام تو دلت شک و دلت صاف نیس شوهرت چرا ب بچع فکر نکرد؟ پس شما ذاتت درستع ...

شک ندارم

طوری شدم  اصلا اینده مهم نیس برام باهاش.

فقط اون چرایی ذهنم منو دیونه میکنع

ک چرا اون ک ادعا عاشقی داشت و داره اینکارو کرده؟؟هردومون از خونواده خوب و مرفه هستیم.خیلی خوشبخت بودیم.چرا تو اینستا به اون خالهه پیام داده پایه ام

شک ندارم طوری شدم  اصلا اینده مهم نیس برام باهاش. فقط اون چرایی ذهنم منو دیونه میکنع ...

نمیدونم واقعا 

ی وقتایی ی هوسایی گند میزنه ب همه چی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دیگه وقتی بخشیدی رها کن هی همش نزن حال خودت بد میشه بیشتر حمایتش کن برگرده نه طردش کنی

اصلا نرفت ک برگرده

همه میدونن ک عاشمه و حتی اینو نشون میده ینی چجوری میتونه این همه فیلم عاشقارو بازی کنه،؟؟