2777
2789
عنوان

خیانت دیدم‌ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
اره،حقشه،نیست؟

ن دیگ در این حد گلم ...یکار نکن زده شه ازت ...خب انسانه خطا کرده و توبه کرده نباید ک زجرش بدی ...یه سریا خیانت جنسی میکنن و ب زنشون میگن کار خوبی میکنم میخای برو خونه بابات ...اینو همینجا دیدم ....خدا رو شکر ک اخلاق شوهرت خوبه میخادتت...یه اشتباهی کرده و پذیرفته باهاش خوب باش دیگ اوقاتتونو تلخ نکن

منم ۴ماهه ..ولی کوفت شده زندگیم 

نکن عزیزم دست خودته...دلت برای خودت بسوزه هیچ مردی ارزش اینهمه ناراحتی و غم و استرس نداره ...فکر کن  ده سال دیگه هم بگذره و این غم هر روز باهات باشه فکر میکنی کک شوهرت میگزه خودت از زندگی و نفس کشیدن ساقط میشی اگر هم بچه داری روح و روان اونم داغون میکنی و روزهای قشنگ بچه تم داره به سیاهی میگذرونی.قوی باش این چیزها طوفان های هر زندگیه با هر طوفان و ناملایمتی نباید بلرزی و داغون شی چون اولین نفر خودتی باختی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره داره میره.الان تو میگی زندگی عاشقانه دوباره بعد خیانت ممکنه؟؟؟میشه مگه؟)من حتی نمیتونم دیگ یه بغ ...

من میدونم اشتباه بزرگیه،میدونم شکستی،روحت و قلبت ضربه خورده

ولی تویی که تصمیم گرفتی دوباره فرصت بدی پس باید ول کنی گذشته رو روش خاک بریز بمونه زیر خاک ،برو پیش مشاور و حتما سعی کن از حرفاش استفاده کنی و سعی کن نزدیکش شی و یا اون نزدیک شد ردش نکنی،یواش یواش حس توهم‌میاد

❤Che khobe ke daramet
نکن عزیزم دست خودته...دلت برای خودت بسوزه هیچ مردی ارزش اینهمه ناراحتی و غم و استرس نداره ...فکر کن ...

ینی همه زندگیا خیانت دارن؟؟دلم داغه،خیلی سوختم

شوهرم‌رفیق من بود مثلا

کمرم واقعا شکست

من میدونم اشتباه بزرگیه،میدونم شکستی،روحت و قلبت ضربه خورده ولی تویی که تصمیم گرفتی دوباره فرصت بدی ...

بدحور شکستم

اصلا انگار خودم‌نیستم

همش دنبال مشکل تو خودمم

لابد ایراد دارم ک‌اینکارو کرده