2777
2789
عنوان

خیانت دیدم‌ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
من ک میخاستم جدا شدم حتی ازش حق طلاقمم گرفتم بخاطر بچم فرصت دادم دوستت چطور بود؟

شوهرش خوب بوده باهم خوب بودن ...یه همکار جدید شوهرش ک مجرد بوده از راه بیراهش میکنه و با دخترا میپرن ...با یه زن متاهل دوست میشه شوهرش و حالا نمیدونم رابطه جنسی هم داشتن یا ن ....فقط میدونم دوستم با زنه حرف میزنه و تهدیدش میکنه و زنه هم دوستمو تهدید میکنه ک به شوهرت میگم حسابتو برسه....خلاصه دوستم پیش پدر و مادر شوهرش قضیه رو میگه و شوهرش عصبانی میشه ک چرا آبرومو پیش خانوادم بردی ...رابطشون سرد میشه دوستمم ک همش گیر میداده و نمیتونسته ببخشه آخر طلاق میگیره کلا میره ی شهر دیگه اونجام ازدواج میکنه ....یه پسره ۶یا۷ساله داره ک گذاشت و رفت ...شوهره گفت برگرد گفت نمیخام دیگ

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم به نظرم دوراه وجودد داره  ۱.نبخشی جدا شی ۲‌.ببخشی و سعی کنی دراون مورد حرف نزنی و بع زن ...

فک کنم باید برم اون خودش میره 

ولی من نرفتم.میگ زندگیپو میخام هرکاری میکنم

اصلا نرفت ک برگرده همه میدونن ک عاشمه و حتی اینو نشون میده ینی چجوری میتونه این همه فیلم عاشقارو ...

نه منظورم اون مشکل بود ک دیدی میگم رها کن حالت بهتر میشه با تمام وجود ببخش

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
فک کنم باید برم اون خودش میره  ولی من نرفتم.میگ زندگیپو میخام هرکاری میکنم

همسرت میره پیش روانشناس؟به نظرم خیلی قدم خوبی برداشته

معطل نکن حتما برو ،

امیدوارم دوباره زندگی‌عاشقانه ای شروع کنین وتا اخر عمر‌خطایی نکنه❤

❤Che khobe ke daramet
شوهرش خوب بوده باهم خوب بودن ...یه همکار جدید شوهرش ک مجرد بوده از راه بیراهش میکنه و با دخترا میپرن ...

درد من اینه ک رفته کل زندگیو زده بنامم

حتی حق طلاق و حصانت

کل فامیل حسرت منو میخورن ک شوهرم میخادتم

خبر ندارن چ گوهه زندگیم 

میگ گوهی خوردم مثل دستمال پرتم کن بیرون 

ولی‌من کوتاه نمیتونم بیام

گاهی فکر میکنم شاید پرو کرده منو ک چیزی نمیگ وقتی دست روش دراز میکنم(شایدم از سادگیمه)

عزیزم به خودت بستگی داره وقتی دائم به ذهنت اجازه بدی که یادت بندازه معلومه نمیتونی فراموش کنی بذار افسار ذهنت دست تو باشه نه افسار تو دست ذهن و افکارمنفی.من شوهرم خیانت جنسی کرد همین چند وقت پیش دوهفته بعدش بخشیدم الانم داریم خوش و خرم کنار هم زندگی میکنیم و انگار نه انگار چون خودم اجازه نمیدم به مغزم افکار منفی بیاد سمتم.

همسرت میره پیش روانشناس؟به نظرم خیلی قدم خوبی برداشته معطل نکن حتما برو ، امیدوارم دوباره زندگی‌عا ...

اره داره میره.الان تو میگی زندگی عاشقانه دوباره بعد خیانت ممکنه؟؟؟میشه مگه؟)من حتی نمیتونم دیگ یه بغل یهوییش کنم

عزیزم به خودت بستگی داره وقتی دائم به ذهنت اجازه بدی که یادت بندازه معلومه نمیتونی فراموش کنی بذار ا ...

واقعا میگی؟؟؟

ینی براحتی یهو بغلش میکنی؟؟بهش از ته دل میگی دوست دارم؟من دارم مثل شمع اب میشم

واقعا میگی؟؟؟ ینی براحتی یهو بغلش میکنی؟؟بهش از ته دل میگی دوست دارم؟من دارم مثل شمع اب میشم

دوستت دارم نمیگم فعلا بهش.اما عادی هستم .چون دائم با خودم میگم من شاید فردا از دنیا برم پس لزومی نداره این ساعات و لحظاتم رو با استرس و نفرت بگذرونم.هرکسی ممکنه تو زندگی خطا و اشتباه کنه تو مردها بیشتره بخاطر اینکه نقطه ضعفشون شهوتشونه و شیطان خیلی راحت میتونه از ضعفشون استفاده کنه همونطور که ما خانوم ها نقطه ضعفمون زبانمونه و هیچوقت نمیتونیم پاک نگهش داریم.هرکسی لایق یکبار فقط یکبار فرصت هست.

چند وقته اتیش افتاد ب زندگیت؟

چهار ماه...شاید باورت نشه ولی دوهفته ای خودمو جمع کردم چون با خودم گفتم یا انقدر قوی باش طلاق بگیر یا اگر قراره ببخشی کامل ببخش ...بخشش نصفه نیمه وجود نداره.منم بخشش رو انتخاب کردم و کامل بخشیدم راضی هم هستم ارامش دارم ...از اینکه قوی هستم و زندگی رو اول به خودم و بعد اطرافیانم زهر نمیکنمم خیلی راضی ام