2777
2789

وام ک گرفتم ۱۰۰ تومن بود ۲۰ تومنشو داد جای قرض باباش از بانک

باقیشو جهیزیه خریدیم کل پولم پرداختش با خودمونه

طلا رو باباش خرید بعد چند روز نامزدم باهاش حساب کرد

بعد اون باباش گفت ی مقدار پول بهم بده من باهاش کار میکنم سودشو بهت میدم هر وقتم لازم داشتی برمیگردونم نامزد خنگم ۲۵ بهش داد ده بار بهش گفتم نده اون پس نمیده خودت باهاش کار کن گفت وا امکان نداره پس میده بعد ۲ ماه ازش خواست پس نداد گفت ندارم

بعدش باباش ماشین خرید پول میخواست نامزدم ۴۰ دیگه از پس اندازش بهش داد اونم بر فنا رفت

بعد قرار بود پدرش طبقه بالاشونو بده ما بشینیم یکم دستکاری لازم داشت سفید کاری و وصل کردن کابینتا اول باباش گفت خودم درستش میکنم شما بیاید توش ولی اونقد پشت گوش انداخت اونقد پشت گوش انداخت هیچ بنایی نیاورد تا الان نامزدم گفت خودم رفتم بنا اوردم بیاد ببینه درست کنه

خیلی ناراحت شدم خرج بناهم افتاد پای ما عین دشمن هی میخوان از نامزدم بکنن اونم ساده عقلش نمیرسه میگ مگه چیه خونوادمن

البته اینم بگم پدرش با اینکه چندتا خونه دارا و کرایه همشونو با مغازه هاشو میگیره و کارشم جای خودش ۱ قرون خرج خونه رو نمیده همه اش پای نامزدمه چیکار کنم از دست این کاراش خیلی عصبیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداصبر بده بهت. من باشم کلی حرص میخورم پیر میشم😅

بخدا اونقد ناراحتم‌ک نگو ولی نمیدونم چکار کنم

مادرشوهر احمقمم عرضه نداره ی قرون از شوهرش بخواد هرکار میخواد بکنه فقط به پسرش میگه هر خریدی هرچیزیییییی

ی بار متوجه شده بود پدرشوهرم زن صیغه ای داره ناراحت این نبود ک زن داره گریه زاری راه انددخته بود میگفت تو بیا به این شماره زنه زنگ بزن بگو منم زن صیغه ای فلانیم چندتا سکه مهر تو کرده

چقدر حرص خوردم اَه.۱۰۰ تومانو باید یه خونه اجاره میکردین .حالا هم همین هزینه های تعمیروبهونه کن .یادمه گفته بودی خونه ی بزرگیه میدونی چقدررر هزینش میشه؟عوض چسبوندن پولتون به خونه ی پدرشوهرت و رفتن پیششون یه مقدارم بذارید رو پول تعمیر و خونه اجاره کنید.نگران نباش وقتی نامزدت ببینه پولشو نمیدن دیگه بهشون پول نمیده.دیگه کاریه که شده .از این به بعدشو مدیریت کن.

ما خودموم طبقه بالای مادرشوهرمو ساختیم با پول خودمون.قرار بود به نام شوهرم زده بشه.بعد۱۲سال به نام نزدند که هیچ.تازه مادرشوهرمم چند باری گفته مگه شما چقدر هزینه کردین ؟خب عوضش مفتی نشستین اینجا ،تازه منتم میذارن سرمون.

چقدر حرص خوردم اَه.۱۰۰ تومانو باید یه خونه اجاره میکردین .حالا هم همین هزینه های تعمیروبهونه کن .یاد ...

والا منم عصبی شدم ولی اون دیگ امروز درستش کرد کاری نمیشه کرد بجهنم اصلا واسم مهم میست خسته شدم اینقد غصه خوردم😔😔

والا منم عصبی شدم ولی اون دیگ امروز درستش کرد کاری نمیشه کرد بجهنم اصلا واسم مهم میست خسته شدم اینقد ...

عزیزم! عیب نداره دیگه کاریه که شده.برو یه چند وقتی بشین شاید به اون بدی که فکر میکنی نباشه ها؟

عوضش خونه ی بزرگیه.خونه ای که خودم میشینمم بزرگه برا همین دلم نمیاد برم جای دیگه. درسته اینجا مشکلاتی هم دارم اما دلم نمیاد برم یه خونه ی کوچیک بشینم.

نگران نباش ایشالا به مشکل برنمیخوری اگرم نتونستی باهاشون راه بیای خیلی زود قبل اینکه حرمتا شکسته بشه برید جای دیگه زندگی کنید.زیاد سخت نگیر به فکر عروسی و مقدماتش باش بسپار به خدا .خوشبخت باشی گلم.