2777
2789
اگه سقط کنی خدا قهرش میگیره بچه که خیلی خوبه مطمئن باش وقتی بچه به دنیا بیاد عاشقش میشی 😍

ایشالا که اینجوری باشه فعلا که دارم میمیرم از گشنگی نمیتونم هیچی بخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدارو شکر کن دست راستت رو سر من منم الان بیبی چک گذاشتم دم به دیقه میرم نگاهش میکنم ببین ایا خ ...

یادم به قبلا خودم افتاد.که همش میرفتم نگاش میکردم 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
اره دیگه اینم ی مشکله وقتی آمادگیشو نداره بدترین کار اینه که بدنیاش بیاره،بچه ست عروسک که نیست باید ...

فکر نمی‌کنم این خانم افسردگی داشته باشن از لحاظ جسمی هم حتما میتونن ک حامله شدن ...من سقط موقعی مجاز میبینم ک طرف درحال طلاق باشه یا شوهرشو نخواد بخوادجدابشه

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
فکر نمی‌کنم این خانم افسردگی داشته باشن از لحاظ جسمی هم حتما میتونن ک حامله شدن ...من سقط موقعی مجاز ...

ربطی به افسردگی نداره مگه وقتی شرایط بچه دار شدن نداشته باشی و آمادگی نداشته باشی یعنی افسرده ای

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ربطی به افسردگی نداره مگه وقتی شرایط بچه دار شدن نداشته باشی و آمادگی نداشته باشی یعنی افسرده ای

شرایط بچه دار نشدن افسردگی عدم رضایت از زندگی مشکل مالی مشکل باهمسر  مشکل جسمانی ....استاترهم به هیچکدوم اینا اشاره نکردن فقط گفتن میخواستم چند سال باشوهرم باشم دلیلشون این بود‌‌‌...شما واقعا بخاطر اینکه چندسال بخوای خوش بگذرونی حاضری جون ی موجود زنده که توی وجودته روبگیری من حرفی ندارم...

شرایط بچه دار نشدن افسردگی عدم رضایت از زندگی مشکل مالی مشکل باهمسر  مشکل جسمانی ....استاترهم ب ...

زنده نیست جنین زیر ۳ماه قلب نداره لطفا مطالعه کنید در این موارد 

زنده نیست جنین زیر ۳ماه قلب نداره لطفا مطالعه کنید در این موارد 

وای خدا از کجا میارین این حرفا رو من خودم دوتا بچه آوردم توی دوماهی صدای قلبش باسونو شنیدم ..اصلا اول قلب تشکیل میشه اگه قلب نباشه ک حاملگی پوچ وبچه ای هم توی رحم نیس‌‌‌‌‌‌‌....شما احتملا بچهدنداری 

وای خدا از کجا میارین این حرفا رو من خودم دوتا بچه آوردم توی دوماهی صدای قلبش باسونو شنیدم ..اصلا او ...

عزیزم بچه زیر ۳ماه روح نداره برای همین اگه سقط هم کنی مشکلی پیش نمیاد

روحم نداشته باشه گناه ک هست

ن وقتی روح نداشته باشه گناه نیست یکم مطالعه کن در این موارد عزیزم ک ب اشتباه نیفتی

ن وقتی روح نداشته باشه گناه نیست یکم مطالعه کن در این موارد عزیزم ک ب اشتباه نیفتی

عزمزم من نگاه کردم اگر وجود جنین برای مادرخطرناک باشه یا جنین دچار سندرم باشه یا مشکل داشته باشه سقط زیر۴ماه مجازه چون روح دمیده نشده ولی اگر سالم باشه واز عمد سقط بشه از همون اول گناهه...امیدوارم ب اشتباه نیفتی موفق باشی