2777
2789
هزینش چقدره 

هرکار خدا حکمتی داره ناشکر نباش میدونی چند نفر آرزو دارن الان جای تو باشن چجوری دلت میاد سقط کنی آخه 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکار خدا حکمتی داره ناشکر نباش میدونی چند نفر آرزو دارن الان جای تو باشن چجوری دلت میاد سقط کنی آخه ...

اخه بچه همیشه هست نمی‌دونم بخدا گیج شدم تازه دوهفته عروسی کردم 

کی میگ بچه همیشه هس؟تو سایتو بخون چقددد منتظر اینجا هس.چقدد بایددمطب دکترارو بالا پایین کنیم ک حامله شیم چقدم تلاش ک بچه بمونه

اگه سقط کنی خدا قهرش میگیره بچه که خیلی خوبه مطمئن باش وقتی بچه به دنیا بیاد عاشقش میشی 😍

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
مشکوک به شش قلوبودن،خیلی پررنگ،نترس خداداده،خودشم کمکت میکنه

وای ۶ قلو😍😍😍

اسی من خیلی خوشحال شدم 🥺اگه دوس داری بچه رو بده من بزرگش کنم😂😂😂😂عاشق بچه ام من