2777
2789
عنوان

اسنپ دير رسيد نامزدم سر من غر زد

158 بازدید | 17 پست

سلام شبتون خوش

رفقا اول از همه من مرد هستم خانم هايي كه ميخوان بگن اگه مردي اينجا چيكار ميكني با احترام نيان تو تاپلك

به حضورتون عارضم كه من امروز براي نامزدم اسنپ گرفتم كه بره واكسنشو بزنه چون خودم تو يه شهر ديگه كار ميكنم نبودم كه ببرمش

اسنپ گرفتم رفت براي برگشتني اسنپ دير رسيد نامزدم عصبي شد گفت لغوش كن بد با من غر زد كه عرضه نداري اسنپ بگيري منم عصبي شدم بد باهاش حرف زدم و توهين كردم البته ميدونم اشتباه كردم دستم بند كار بود اين همه اومدم براش اسنپ گرفتم

الانم از ظهر تا حالا بلوكم كرده 😐

چيكار كنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقتونه

توهین چرا کردید؟ 

استارتر بیا تاپیک اخرم نظرتو بعنوان یه مرد بگو

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اگه فقط دوست هستین واقعا اشتباه میکنی،مگه کلفتشی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بلوک منظورت همون بلاکه!؟😕

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر