2777
2789
عنوان

شماره همسرم رو دادم به دوستم ...

2464 بازدید | 27 پست

سلام

من یک دوست صمیمی دارم که از بچگی با هم بودیم . ازدواج کرده ولی شوهرش مشروب میخوره و گل و از این جور چیزا هم از دوستم شنیدم که میکشه ولی چون که وضع مالیش خیلی خوبه دوستم به همینش دل خوش کرده . 

دوستم چند بار بهم گفته که دوست دارم شوهرت رو ببینم و بیشتر باهاش آشنا بشم ، اما هر بار که خواست بیاد خونمون به شوهرم که گفتم دوستم میخواد بیاد ، اما شوهرم میرفت بیرون و میگفت هر موقع که دوستت رفت بهم بگو که بیام خونه .

اونوقت شوهر بیشعور اون من یک بار رفتم خونه دوستم اونوقت اون عوضی اومده بود نشسته بود پیشمون . 

دیروز دوستم اومده بود پیشم بهم گفت که زیاد به مردا اطمینان نکن و حواست خیلی به شوهرت باشه و از این جور حرف ها . گفتم که شوهر من با همه فرق داره و اصلا نگرانی بابتش ندارم .

اصرار کرد که بیا امتحانش کنیم . شماره شوهرم رو گرفت و اول باهاش تماس گرفت و بعد بهش پیام میداد ، اما شوهرم روسفیدم کرد و بهش بد حرفی کرد و دیگه اصلا جوابش رو هم نداد .

دوستم با اینکه با همدیگه مثل خواهریم اما احساس میکنم که خیلی حسادت زندگیم رو میکنه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خیلی از زندگیا با همین دوستا از هم میپاشه

چندسالته که انقد بچگونه رفتار کردی؟شماره شوهرتو دادی ب دوستت؟

فک میکنی براش کاری داره گند بزنه ب زندگیت؟؟

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
متاسفانه خیلی از زندگیا با همین دوستا از هم میپاشه چندسالته که انقد بچگونه رفتار کردی؟شماره شوهرتو ...

آره درست میفرمایید ، خیلی اشتباه کردم . از دیروز تا الان ترس همه ی وجودم رو گرفته که چرا شماره شوهرم رو بهش دادم .