2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 47 پست
الهی چه سخت .طلاق گرفتی ؟

نه مگه دیوانم راحت برم همه کارامو راست و ریست میکنم جوری میرم بعد من زندگیش جهنم شه خونش که به اسممه بزار ماشین هم بخره به نامم بزنه سرکارم میرم یکم پول مول جمع کنم که با خیال راحت برم اذیت نشم بعد طلاق اونی که باید اذیت شه اونه نه من 

وای عزیزم واقعا متاسف شدم 😔واقعا مردا گاهی ی حماقتایی میکنن که آدم میمونه😓

من اولش خیلی ناراحت شدم ولی فکرمو جمع و جور کردم گفتم این بچه رو میخوام یا نه دیدم از اولم نمیخواستم بعد سقطم نشستم فکر کردم باید چکار کنم دیدم ادمی نیستم الکی جا بزنم کارشو جبران نکنم گفتم جوری بهش ضربه بزنم که تا اخر عمرش یاد من افتاد بسوزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اولش خیلی ناراحت شدم ولی فکرمو جمع و جور کردم گفتم این بچه رو میخوام یا نه دیدم از اولم نمیخواستم ...

خب بقیش رو بگو چکار کردی؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من اولش خیلی ناراحت شدم ولی فکرمو جمع و جور کردم گفتم این بچه رو میخوام یا نه دیدم از اولم نمیخواستم ...

الان ۶ ماه از اون موقع میگذره من سریع رفتم سرکار حدود ۲۰ میلیونم جمع کردم تا الان

نه مگه دیوانم راحت برم همه کارامو راست و ریست میکنم جوری میرم بعد من زندگیش جهنم شه خونش که به اسممه ...

چطور راضیش کردی خونه رو به اسمت بزنه؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الان ۶ ماه از اون موقع میگذره من سریع رفتم سرکار حدود ۲۰ میلیونم جمع کردم تا الان

عزیزم چه کاری میری؟ منم دنبال کارم😐

خب بقیش رو بگو چکار کردی؟!

هیچی مثلا بخشیدمو فراموش کردم و اصلا دیگه به روی خودم نیاوردم الان ۶ ماه از اون موقع میگذره من سریع رفتم سرکار حدود ۲۰ میلیونم جمع کردم تا الان واسه هر قدمی که برمیدارم فکر میکنم که درسته یا نه من از بچگی ادم شکست نبودم ادم جبران بودم هم خوبی رو جبران میکنم هم بدی رو شوهرمم میدونه و حسابی میترسه میترسه خیانت کنم اما نمیدونه من چه نقشه ای دارم واسش خیانت خیلی واسش کم بود اونجوری فقط غرورش میشکست و من مقصر میشدم  باید کمرش بشکنه باید تا عمر داره دنبالم بگرده 

هیچی مثلا بخشیدمو فراموش کردم و اصلا دیگه به روی خودم نیاوردم الان ۶ ماه از اون موقع میگذره من سریع ...

واقعا کاش همه خانوما مثل شما قوی باشن ولی عزیزم اگه راه داره ببخشش شاید گول خورده و حسابی پشیمونه

چطور راضیش کردی خونه رو به اسمت بزنه؟!

گفتم که جوری منو دوست داشت شبا پامو میبوسید میگفت باورم نمیشه تو زن منی و من بدستت اوردم تو خوابشم نمیدید بهش جواب مثبت بدم قبل این اتفاقا چند سال پیش که خونه خریدیم گفتم به اسم من بزن گفت باشه 

من پرستارم گلم واس خاطر این اشغال کارمو گذاشته بودم کنار الان ولی دوباره میرم کلینیک کار میکنم

وای چقدر یهو سوال پرسیدم ازت ببخشید 😅

گفتم که جوری منو دوست داشت شبا پامو میبوسید میگفت باورم نمیشه تو زن منی و من بدستت اوردم تو خوابشم ن ...

هین که به اسمت زده یعنی دوست داره میدونم اشتباه کرده ولی قبل از رفتن بازم فکر کن 

واقعا کاش همه خانوما مثل شما قوی باشن ولی عزیزم اگه راه داره ببخشش شاید گول خورده و حسابی پشیمونه

همون اول که مثلا اشتی کردم بعد چند هفتش متوجه شدم که تلگرام دیگه ای داره به روی خودم نیاوردم اصلا گفتم بچرخ تا بچرخیم تو فکر مهاجرتم فقط یک جوری باس پاس خودمو بچه رو بگیرم و اجازه همسرو واسه ویزا بقیش دیگه حله همه چیو میفروشم میرم بزار بیاد خونه خالی بچه نیست زن نیست رو اینه هم نوشته باشه خدافظ هرزه اشغال 

همون اول که مثلا اشتی کردم بعد چند هفتش متوجه شدم که تلگرام دیگه ای داره به روی خودم نیاوردم اصلا گف ...

ای بابا پس درست بشو نیست

هین که به اسمت زده یعنی دوست داره میدونم اشتباه کرده ولی قبل از رفتن بازم فکر کن 

به جهنم که دوستم نداره به زن مردمم میگفت دوسش داره اصلا دیگه واسم ارزشی نداره میبینمش حالم بد میشه ولی به روی خودم نمیارم اهدافم فعلا مهمتره دعوا فقط جنگ اعصابه و بچم ممکنه اذیت بشه وقتی میتونم حقمو بگیرم ازش چرا جارو جنجال راه بندازم