2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 47 پست
فک میکنی زمان خوبی باردار شدی اخه وقتی بچت بره مدرسه این به دنیا میاد من الان پسرم ۵ سالشه ولی میترس ...

به امید خدا بچم ۲ دی به دنیا میاد تا پسرم بره مدرسه بچم ۸ ماهه شده 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم سه سال طول کشید تا حامله شماره الانم پسرم دد سالشه ولی واقعا الان توان ندارم برا دومی هر کی هم بهم میگه میگم 5 سال دیگه هی میگن خب اونموقع نمیشی منم میگم هر چی خدا بخاد شما هم توکل کن بخدا اگه واقعا تک خودت میبینی اقدام کن وگرنه هم خودت آسیب میبینی هم اون بچه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه .میگن اگه فاصلش زیاد بشه ممکنه رحم خشک بشه و خیلی دیر بگیره یا نگیره

من که برای لچه اولم ۶ سال و دومی ۱۰ سال جلوگیری طبیعی داشتم.با اولین اقدام باردار شدم

۴۴ ساله هستم.🏵۸۹ کیلو 🏵قد ۱۸۰🏵هدف اولیه ۸۵🏵هدف دوم ۸۰🏵هدف نهایی ۷۵🏵با آرزوی موفقیت برای همه هم گروهی های عزیز
والا منم سه سال طول کشید تا حامله شماره الانم پسرم دد سالشه ولی واقعا الان توان ندارم برا دومی هر کی ...

منم دوست دارم بچم بزرگ بشه بفهمه بعد باردار بشم ولی از بس ترسوندم که میگم نکنه اونجا باردار نشم شوهرم سرم منت کنه

چرا بعد از ۱۱سال هدیه خدارو نمیخاستی؟

چون متوجه خیانت همسرم شدم اونم بعد ۱۱ سال زندگی عاشقانه من از اولم بچه نمیخواستم همسرم میخواست خیلی ذوق کرد حاملم دو هفته بعد فهمیدن بارداری متوجه شدم با یک زن شوهرداره  دیدم لیاقت نداشت من روی علائقم پا گذاشتم تا واسش دوباره بچه بیارم اون چی منم دیدم بهترین کار اینه چیزی که عاشقشه رو ازش بگیرم تازه اون بچه هم اومدنش بی فایده بود سقط کردمش و اصلا ناراحت نیستم البته وقتی جریان خیانتو فهمیدم به خونریزی افتادم فک نکنم اگر کاری هم نمیکردم میفتاد خودش ولی من با قرص سقط کردم نمیتونستم ریسک کنم وایسم خودش بیفته 

عزیزم ماه چندم اقدام بار دار شدی من این ماه توس اولین بار اقدام کردم اما ۸ روز جلو افتاد

من پارسال یه سقط ۶ هفته داشتم.یه سال جلوگیری کردم بعد ماه سوم اقدام باردارشدم 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
منم دوست دارم بچم بزرگ بشه بفهمه بعد باردار بشم ولی از بس ترسوندم که میگم نکنه اونجا باردار نشم شوهر ...

باید همه جوانب روابسته بسنجی تو این مسئله خودت باید تصمیم بگیری نظرا متفاوته ولی به نظر من واقعا خیلی باید هم وقت بزاری هم حوصله کنی و واقعا مسئولیتت دوبرابر میشه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چون متوجه خیانت همسرم شدم اونم بعد ۱۱ سال زندگی عاشقانه من از اولم بچه نمیخواستم همسرم میخواست خیلی ...

وای عزیزم واقعا متاسف شدم 😔واقعا مردا گاهی ی حماقتایی میکنن که آدم میمونه😓