2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بیرونه پر شده زخمه

بشین تو اب نمک یا عنبرنسا دود بده مدام اون قسمت ببین خوب نمیشه 

کاربر ترکیده ام 😎برا مادران بی بچه و بخت گشایی دخترهای مجرد و حاجت روایی هممون یه صلوات محمدی پسندبفرستین😍😍😍😍😍 
بشین تو اب نمک یا عنبرنسا دود بده مدام اون قسمت ببین خوب نمیشه 

استرس دارم بدتر شه چون شانس ندارم،به عرض ۹ ساعت تمام مریضی ها سرم اومد کیست بارتولنم جراحی کرده بودم شکاف برداشت از چند حا تبخال زدم

گلم استرس سمه

یه دمنوش ارامشبخش بخور

بشین تو سرکه و اب ولرم

یا گل بابونه بگیر بجوشون ابش از صافی رد کن بشین توش خیلی خوبه برا عفونت و این تبخال و این چیزا امتحان کن هفته ای سه بار 

کاربر ترکیده ام 😎برا مادران بی بچه و بخت گشایی دخترهای مجرد و حاجت روایی هممون یه صلوات محمدی پسندبفرستین😍😍😍😍😍 

سلام عزیزم میگشتم درمورد تاپیکهای تبخال مقعدی تاپیک شمارودیدم من حالم افتضاحه تبخالهای شدییییید داخل وبیرون مقعدم پرشده موقع دستشویی رفتن جون میدم فقط جیغ میزنم امروز رفتم مطب دکتر معاینه کرد گفت تبخال شدید زدی ازش نمونه گرفت وکلی دارو داد 

توچیکارکردی؟چجوری بهتر شدی؟الان دیگه تبخال نداری؟

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
عزیزم شما خوب شدی؟ منم همین مشکلو دارم تروخدا اگه راهی امتحان کردی بهم بگو

هیچ درمان خونگی انجام نده 

من شنبه که شد سریع رفتم دکتر تادید گفت تبخاله وگفت تاپماد استفاده نکردی الان ازش نمونه برمیدارم که نشون بده ویروس hpvهست یانه بابی حسی برداشت وبایه سرنگ هم یه نمونه ازداخل مقعد گرفت

تاولام جوری بود که واسه بیرون روی از درد می مردم وجیغ میزدم

ولی دکتر دوسه جور پماد وقرص داد تایک هفته کامل تاولا رفتن ولی واژن ومثانمم انگار درگیر شده بودن تاول بیرونشون نبود ولی هم احتباس ادراری شدم که وقتی سون بهم وصل بود میدیدم باادرارم تیکه های ریز قرمز میاد بیرون وتا ۴۰روز لکه بینی داشتم وکل محیط واژن وباسن ومقعدم خارش داشت جوریکه شبا نمیتونستم بخوابم 

الان خیلی بهترم یک هفته پیش دوباره مقعدم ورم کرد وعلائم اولیه مثل دفعه اول رو نشون داد سریع قرصا رو دوباره خریدم وپماد رو تند تند زدم ازبین رفت 

عزیزم ما دیگه باید بااین بیماری بسازیم فقط تامیتونی قرص تقویتی وویتامین سی و ورزش...استرس هم سمه برات

می دونم خیلی سخته امیدوارم خیلی زود خوب شی 

اگه خواستی داروهاروبهت میگم ولی بری دکتر خیلی بهتره هزینه داروها زیاد نیست ولی آزمایشام حدود۷تومن شد

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....