هتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2205 عنوان آی وی اف 284 بازدید | 40 پست سلام خوبین بچه ها یه سوال.جنین فریز بهتره یا نه همون دوسه روز بعدش انتقال بدن ؟؟ 1400/08/01 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 فرقی نداره هاولی جنین ۵ روزه بهتره یعنی در کل ۵ روزه باشه اگه باز فریز هم شد اشکال نداره ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 من از ای وی اف دوباره میترسم ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7785 من از ای وی اف دوباره میترسم چرا؟سخته؟ خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 چرا؟سخته؟ شاید من زیادی لوسم ولی خاطره ی خوبی ندارم ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
هتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2205 فرقی نداره ها ولی جنین ۵ روزه بهتره یعنی در کل ۵ روزه باشه اگه باز فریز هم شد اشکال نداره واسه من دو روزه؟یعنی بده
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7785 شاید من زیادی لوسم ولی خاطره ی خوبی ندارم انشاالله به خواست دلت برسی.من دوست دارم واسه تعیین جنسیت برم.میترسم از عوارضش کیست سینه بگیرم.چون مستعدم خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 واسه من دو روزه؟یعنی بده ن بد نیست اونو دکتر تشخیص میده واسه منم ۳ روزه بود ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
هتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2205 ن بد نیست اونو دکتر تشخیص میده واسه منم ۳ روزه بود نوشته ۲روزه ۱نی.یعنی چی
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22052 انشاالله به خواست دلت برسی.من دوست دارم واسه تعیین جنسیت برم.میترسم از عوارضش کیست سینه بگیرم.چون مس ... قربونت برم گلم ممنونتغذیه هم مهمه تو جنسیتباز دکتر بهتر میتونه کمکت کنه اما من الان چند سال از ای وی افم میگذره عوارض خاصی ندارم فقط همون موقع ها ک دارو مصرف میکردم هرمونام قاطی کرده بود بهانه گیر شده بودم انگار همیشه پریود بودم از لحاظ خلق و خو ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..