2777
2789
هیچ چیز خدا بی حکمت نیست.هرچی خودش صلاح بدونه.

دقیقا 

منم واسه همون خنثی شدم 

ناامید نیستم ولی دیگه ام حسرت نمیخورم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دقیقا  منم واسه همون خنثی شدم  ناامید نیستم ولی دیگه ام حسرت نمیخورم

اره بیخیال باش.دیگ خدا وقتی نمیده.ازما چه کاری ساخته است.ما تلاشمونو کردیم.دیگ بازور نمیشه که صبح تاشبم خودمونو بکشیم نمیده.هرچی خدا خودش میدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوم پریودی رفتم سونو یه امپول elonvaداد زدم بعد پریودیم رفت بعدم ۵روز.سونو کرد گفت ۱۵تا امپول بزن ...

چقد کم شده جنینت ان شاءالله که بار اول باردار بشی ♥️

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

ببین گلم جنین ها رو میزارن توی نی ازمایشگاه شاید یه دونه بزارن شاید دویا چند تا داخل هر نی که وقتی از فریز بیرون بیارن همون انتقال بدن وبقیه بمونه فریز اگه خدایی نکرده جواب منفی بود برای بعد فریز داشته باشی و دوباره مراحل از اول شروع نشه و اینکه معمولا دو یا یکی انتقال میدن چون خطر چند قلو زایی زیاده مثلا اگه ۴ تا جنین بزارن وهمش بگیره ممکن خطر سقط داشته باشه و اگر هم نگیره دیگه جنینی نیست و هزینه دوباره

بچه ها کسی از کاربری که انتقال داده بود وروز دوازدهم بیبی زده بود مثبت شده بود خبر داره دو روز بعد از مایش داشت میخام بدونم انشالله مثبت بود اخه یه دو قلو هم شیش ماههه سقط کرده بود اسمش یادم نیست 

اره کمه خودم ناراحت شدم بعد گفتم وللش دیک از دست من کاری برنمیاد

ببه هرچی خدا بخواد همون میشه ان شاءالله خیره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
اره بیخیال باش.دیگ خدا وقتی نمیده.ازما چه کاری ساخته است.ما تلاشمونو کردیم.دیگ بازور نمیشه که صبح تا ...

🧡🧡 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..