2777
2789
عنوان

خرید یخچال

67 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من گیج شدم اول دوقلو میخواستم بخرم 

الکترواستیل دیدم صدا داره دیپوینت مخزنش الکیه یخساز نداره هیتاچی خیلی گرونه ساید اسنوا فقط میمونه که مامانم داره میدونم خوبه اونم چون سایده جای فریزرش خیلی زود مر میشه مگه ۳۵ فوتش که بزرگتره به هرحال حالا چه کنم هموت ساید بخرم ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساید اسنوا دارم راضیم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چند فوته فریزرش کم نمیاد من نمیتونم خیلی برسم به مرتب بودن یخچال موندم تو این و دقلو بدون آبسردکن یخ ...

۳۲

واسه منی که مرغ و میگو و گوشت‌همیشه زیاد میخرم و سبزیجاتم دارم نه خوبه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️