2777
2789
عزیزم برای اینکه شکت برطرف شه ببینی دعا و اینا بوده یانه ؛ پاشو برو عطاری سرکه سیب و شُقار بخر (کلا ...

من تیر ماه اقدام داشتم که نشد مشکل داشتم و خواب دیدم دقیقاااااا چند تا جن رو شکمم دست میکشن و جا دستاشون آتیش میگیره به شوهرم گفتم وحشتزده خندید گفت شام زیاد خوردی!!!خلاصه اینقور ناراحت بودم بعدش من ماه بعد به خاطر درد شدید تخمدانام ترجیح دادم ماه بعد اقدام نکنم و ماه بعد باردار شدم و باز بچه تو شکمم چنین خوابی دیدم و بعد دقیقا سه ماه بعد میشد سر اقدامام حسابشو داشتم .این بود که شوهرمو بردم اون در بیاره هی خندید با اینکه پارچه زیاد پیدا کردم گفت تاپ زنونه از زیر زمین پیدا کردی کنار ایستاده بود میخندید ولی وقتی قران سوخته و دعای هفته و عاشورا اینا پیدا شدن گیره دخترم با یک چیز دایره روش مثبت اینا با عصبانیت گفتم اینا هم تاپه ولی از وحشت جا میخ شده بود دیگه .

عزیزم برای اینکه شکت برطرف شه ببینی دعا و اینا بوده یانه ؛ پاشو برو عطاری سرکه سیب و شُقار بخر (کلا ...

اینم کامل انجام میدم اسکرین گرفتم میام بهت میگم فعلا سر این بچه مرده تو شکمم درد زیاد دارم یکم بهم ریختمه ولی یکم ازاد شدم انجام میدم بهت خبر میدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم لطفا زندگیت رو در معرض دید بقیه نزار حتی خواهرت بخدا این دعا و اینا همش از حسادت منشا میگیره. ...

به جان بچم به مرگ خودم باور شاید نکنی حتی نمیزارم شوهرم بخواد نمایش بزاره حتی جلو کسی میرم طلا نمینداختم ولی این سال ها سرطان گرفتم کل اموالمون رو از دست دادیم بچم یهو لال شدددددد بچه ای که جلو بود از هم سن و سالاش.بیماری از من نمیرفت شوهرم درد کمر عجیبی که هر چی ام ار آی میکرد جواب نمیداد همزمان منم همینطور کمرم صاف نمیشد رفتم ام آر آی گفتن هیچیت نیست بخوام بگمممم همیشه بدبختی فقط بعد درمان سرطانم شوهرم فوری  یک گوسفند کشت خونش تو حیاط ریخت به خدا تا یک مدت بسیار کوتاه زندگی میکردیم واقعا هرچی دست میزدیم مثلا کار بانکی یا هرچی زود انجام میشد .این بچه باردار شدم باور کن برکت تو زندگیم و سبکی حس کردم و دقیقا این بچه مرد انگار سنگینی باز تو زندگیمون افتاده به جان بچم همه حرفام عین حقیقته.والا هیچچچچچچچچچچ وقت به کسی فخر نفروختیم هیچی باور کن باور کن کسی رو هم نمیچزونم که حسودی مردم بر انگیخته بشه از همین میسوزم من اینقدر خدا ترسم اینقدر بلا سرم میاد.به خدا خستمه دخترم چهار سالش شده کلامش در حد بچه زیر دو سال ولی مغزی از من هم مخش بهتر کار میکنه تو حل بازی های فکری نمیدونم دکترای عالی ایران بردم ولله چندین نفر همه با هم گفتن این بچه هیچیش نیست

اینم کامل انجام میدم اسکرین گرفتم میام بهت میگم فعلا سر این بچه مرده تو شکمم درد زیاد دارم یکم بهم ر ...

دختر تو دیگه وضعت خیلی خرابه چرا اینقدر سرسری ازش گذشتی. نمیگی یهویی شدیدتر شه اینبار بجا جنین به خودت اسیب بزنه. بابا تو دیگه خیلی زندگیت تو چشمه. هر روز یک دونه تخم مرغ بردار با ذغال روش خط های نامفهوم بکش و زیر لب بگو به نیت خودم شوهرم و زندگیم که چشم و نظر دور شه. بعد برو پرتش کن سر چهارراه یا سرکوچه‌اتون که بشکنه؛ فوق العاده بیشتر از صدقه دفع بلا میکنه و هرکی اون روز چشمت بزنه یهویی خودش به یک دردی گرفتار میشه

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
به جان بچم به مرگ خودم باور شاید نکنی حتی نمیزارم شوهرم بخواد نمایش بزاره حتی جلو کسی میرم طلا نمیند ...

اینها دشمنیه. من به چشم دیدم خاله طرف واسه خاهر زادش دعای مرگ گرفت دختره‌ی طفلک مجرد خوشگل تحصیل‌کرده سریع مرد بعد بچه خودش تصادف کرد مرد عذاب وجدان و جنون گرفت اومد همه چیز اعتراف کرد که از شر عذاب وجدانش خلاص شه.

خاله ادم به ادم رحم نمیکنه گاهی ادمها از محبوبیت و متشخص بودن یکی بدشون میاد میرن سراغ این کارا. شونه سرت رو به هیچ کس نده. نزار کسی حتی دست به شونت با به موت بزنه. اگه خونه کسی میری یک تار موت افتاد سریع برش داره که دعاهای خیلی بد رو با موی طرف میزنن

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
دختر تو دیگه وضعت خیلی خرابه چرا اینقدر سرسری ازش گذشتی. نمیگی یهویی شدیدتر شه اینبار بجا جنین به خو ...

به خدا من تو چشم نیستم خیلیا زندگی بهتری دارن اینطور نیست ما چیزی داشته باشیم .الان که اینقدر دارو ندارمون از دست رفته که پول رهن خونه هم نداریم مایی که بگم باورت نمیشه .اینم بگم همیشه به شوهرم گفتم خوشم نمیاد کسی بدونه چی و چقدر دارم.والا تا چند سال بعد ازدواجم خونه من چیزی نداشت که بخوام بگم رفتم تو چشم.به خدا اینطوری نیست والا .عکس بچمون حتی تو پروفایل اینا اصلا نمیزاریم شما بگو یک عکس بزاریم هیچی.لباسا معمولی هم میپوشیم باور کن نود در صد اطرافیان از نا شیک تر و بهتر میگردن من فقط تو عمرم عروسی یک نفر لباس شیکی از کسی گرفتم ارایشگاه خوب رفتم همین.دیگه بقیه جاها از بقیه پایینتریم ولی دقیقا میدونم دعاست تازه ازدواج بودم یهو شروع کرد پام پیچ زدن شوهرم میگفت کفشته.باور کن اون کفشو خیلی پوشیده بودم نمیپدیرفتم شوهرم گفت بندازش دور .خلاصه بازش کزدم دعا دیدم شستمش گذاشتم کفشه تو توالت دو روزی موند باز پوشیدم دیگه پام پیچ نخورد بعدم بخشیدمش رفت ولی اینبار این قرانه دعا الکی نیست

اینها دشمنیه. من به چشم دیدم خاله طرف واسه خاهر زادش دعای مرگ گرفت دختره‌ی طفلک مجرد خوشگل تحصیل‌کرد ...

یک سوالی دارم مثلا میگی با قطره بریز مثلا کمد گذاشتیم با وسیله نمیشه دقیقا گوشه دیوار بریزم.و موکت زیرشه میشه رو موکت ریخت این شقارو سرکه سیبو؟؟؟نمیشه رو کاشی و زمین ریخت میشه اینو بیرون از تو کوچه ریخت؟؟؟چقدر بجوشونمشون .به خدا از گره و بدبختی خستمه

اینها دشمنیه. من به چشم دیدم خاله طرف واسه خاهر زادش دعای مرگ گرفت دختره‌ی طفلک مجرد خوشگل تحصیل‌کرد ...

دعای مرگ همون دعای سیاهه؟ به منم گفتن برات دعای مرگ گرفتن یه مدت حالم بد بود باطل کردن حالم بهتر شد ولی باز همچنان مریض احوالم . شما میتونین تشخیص بدین باطل شده یا نه

به خدا من نه اهل ارایشم نه تیپ این چیزا یعنی هرچی بشیم ساده زیستیم من فقط قبل ازدواجم راستش قیافه خوبی داشتم و اموال پدرم تو چشم بود ولی خب چه فایده .پولاشون مال خودشون و پسراشونه منو به زور شکممو سیر میکردن باور کن شوهر شاخی ندارم وقتی شوهر کزدم متلک مینداختن این آدم بود این خیلی خوب بود با خنده متلک میزدن .اصلا تو فاز تو چشم رفتن نرو فقط یک خواستگارم گیر داده بود میگفتن پدرش با جن ها صحبت میکزده همیشه اون اومد میگفت دارو و ندارمو به نامت میکنم از هر کاری بگی کرد مخمو بزنه ولی به خاطر تنفر از برادرش قبول نکردم به خاطر بلایی که برادرش با من کرد زندگیمون جهنم شد و کسی در جریان نبود حتی برادرش و این دلیلی بود محکم گفتم نه.وقتی عقد کردیم امروز فورا درد شدیدی تو کمرامون افتاد که مادر شوهرم رفته بود دعا نویس اخه شوهزم یک گرم وزن اضافه نداره بگیم دیسک داره.و هیچ کسی از جریان خواستگاریشون خبر نداشت و دعا نویسی گفته بود خواستگار دختره با این تیپ دعا کرده خلاصه منم بی اعتقاد شوهرم هم خندید ولی من میدونستم اون راسته ولی کسی نمیدونست خواستگارم بوده گذشت ولی خبر داد تا قبل عروسیش منتظرش میمونم بهش بگید .من به اون شک دارم فقط .ولی به خاطر گند برادرش و مادرم متنفر بودم ازشون حالا مهم نیست این بوده یا هرکی.مهم اینه زندگیم خوب شه اینم بگم از شوهرم متنفرم ولی کسی نمیدونه تازگی کاملا متنفر شدم و این دعا هم تیکه ای از پارچه اش بیرون بود کشیدمش بیرون

یعنی زیر ناودونی چال شده بود ناودونی شسته بودش یک تیکه کوچیک پارچه سبز بیرون بود در حد شاید یک سانت.من از شوهرم متنفرم ولی اون عاشقمه.الانم قسم میخوره میگه حرفاتو نمیفهمیدم الان میفهمم به سادگی نمیرم.شوهرم کودن نیستا ولی رفتارایی کرد بهش همیشه میگم کودن!!!!باور کن کودن نیستا 😅😅🤣🤣ولی به خاطر کاراش هزار بار بهش گفتم کودن و به خاطر کاراش نمیبخشمش بهم میگه بهت حق میدم خلاصه اون عاشقانه میچسبه بهم و من برعکس منزجر.هیچی زندگیمون عادی نیست.بیماری عجیب غریب درد و بلاهایی‌ عجیب زندگیمو گرفته هر تیکه ای به کسی میگم با تعجب میکن مگه میشه

اینم میگم کوتاه اومدم مادر شوهرم بعد گرفتن ام ار ای گفت سالمه شوهرم رفت دعا نویس وقتی گفت خواستگار دختره کامل خواستگارم خصوصیات ظاهریشو گفت.من که میدونستم ولی باز خندیدم مادر شوهرم التماس که اینکارو کنه.وقتی شوهرم انجام داد به طرز عجیبی الان که انجام داد همون لحظه کامل از دردش رفت و کلا شوهرم هاج و واج بود.ولی بعد کفتن باید ادامه بدیم شوهرم نرفت ادامه بده کفت این چیزا چرته من اعتقادی ندارم فقط خدا اولو اخره.ولی الان مطمعنه هست اینقدر زجر کشیدیما دیگه محاله بگه نیست و اعتقاد کامل داره قران سوخته ها رو نمیدونیم چکارشون کنیم همینطور وایسادیم من میگم طلسمه دعای عادی نیست چون هر روزه بوده

به خدا من تو چشم نیستم خیلیا زندگی بهتری دارن اینطور نیست ما چیزی داشته باشیم .الان که اینقدر دارو ن ...

سلام عزیزم خوبی؟

امیدوارم مشکلت حل شده باشه.

منم به گیر و گور میخوره زندگیم.اگه سید یا دعانویس خوب پیدا کردی میشه به منم معرفی کنی؟یه عمر دعات میکنم گلم🥀🌼

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
عزیزم ببین کلا ادم مریض و حسود همه جا هست که چشم دیدن خوشبختی دیگران ندارن و حتی گاهی ممکنه طرف خواه ...

سلام عزیزم .شما که اطلاعاتتون انقدر کامله میشه یه طید یا دعانویس به منم معرفی کنید ؟منم گره تو کارم زیاد میوفته ممنون🥀🌼💖

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی