2777
2789
حالا من بگم پرچمی رو در شاخه جوان گداشتن باهاش رشد کرده تو تار و پودش رفته و همون شاخه هم سوخته.من ا ...

بزار راحت باهات صحبت کنم_ اگه‌تا بحال مال حرومی نخوری گناه کبیره‌ای نکردی و اشتباهی انجام ندادی که اینها تاوان گناهات باشه؛ پس برو سراغ دعانویس. چون گاهی ما اینقدر گناه و خطا میکنیم که تاوان اشتباهاتمون رو چیز‌دیگه برداشت میکنیم.

لطفا قبل رفتن به دعا نویس خیلی تحقیق کن چون اونجا سنگینی داره و هرکس هم اینکاره نیست. یادت باشه بچه‌ی حضرت سلیمان رو هم اجنه به دستور شیطان در رحمِ همسرسلیمان سقط کردن، ماها که دیگه امام زاده نیستیم پیش کش

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا گلم؟من فکر میکردم مثل فالگیرو ایناست چه جالب

کلا فالگیر جدای از دعانویسه. اینا دو شخص بدون ربط به همدیگن. مثل اینه‌که بگی همه هنرها مثل همه پس‌کسیکه خیاطه اشپز هم هست؛ نه مسلما

ببین عزیزم طلسم و دعا اینجوری نیست که سرت درد گرفت پات پیچ خورد قاشقت افتاد یعنی یک جنی اومده و کسی ...

به خدا خواب دیدم جن پشت خونه است یک انسان زمینی اومد و قفلی باز کرد و بست و تو خوابم دیدم لولا و قفل خونه جا کن شده.خواستم نزارم برن که جن ها میدونستم اومدن از خونه من وسیله بردارن مطمعن بودم منو بردن تو کما و دقیقاااااا رفتم سر جایی که تو خواب میدونستم جن ها ایستادن زیر پاشوووووو عین اسکلا کندم و تموم اون چیزا رو پیدا کردممممممممم شاید میگی قاشق و این چیزا ولی من دقیقا میدونم چی خواب دیده بودم دقیقااااا کجا ایستاده بودن .وقتی وارد شدن خونه من تاریک شد ولی نور بیرون بود از قفل در شکسته کلی نور به داخل میتابید.به خدا سه روز پیش سونو  گرافی همه چی طبیعی بود اینو پیدا کردم هفته بعدش رفتم تاییدیه بگیرم برای ازمایشی نیاز داشتم که گفتن خانم بچه ات باید سقط بشه اینقدر عصبانی شدم چون شوهرم گفتم در بیار بهم خندید که توهم دارم ولی میدونستم زدم زیرش و اینا افتادن بیرون 

دوره باطلی بگیر

باید اینکاره باشه تو این وضع مالی افتضاح کلی پول بدم طرف کلاهبردار باشه.از کجا این کاره درست پیدا کنم من شکی ندارم گره های عجیب و غریب بسیاری تو زندگیم دارم عجیب غریبا .

من میترسمممممم بندازم تو رودخونه بعدش نیاز به این موارد باشه من قران سوخته میترسمممممممم نه میتونم ب ...

عزیزم برای اینکه شکت برطرف شه ببینی دعا و اینا بوده یانه ؛ پاشو برو عطاری سرکه سیب و شُقار بخر (کلا میشه ۵ تومن)

بعد دو سه دونه شمع روشن کن و بزارش جاهای مختلف خونه مثل اتاق پذیرانی و .. سرکه و شقار رو باهم بجوشون و گوشه دیوار خونه دور تا دور خونه روزی زمین بریز(در حد قطره هم باشه کافیه ولی پیوسته باشه و توی حموم دستشویی لازم نیست)

اگه این کار‌کردی و تا ۲ ۳ روز دیدی کلا جو خونه عوض شده و سبکی و ... بدون حتما چیزی‌این وسط هست که‌باید پیگیری کنی

اگه‌دیدی تا ۲ روز رد شده‌ام همچنان همینه پس بیخیالش شو

یک چیزی_ سرکه و شقاری که گفتمت رو نپرس چرا ولی انجامش بده 😂😂 چون بدلایل غیر قابل گفتن اونها بشدت از این ترکیب متنفرن و وقتی دور خونه‌میریزی فرار میکنن میرن تا خاک روی‌اون محلول بشینه و برگردن

به خدا خواب دیدم جن پشت خونه است یک انسان زمینی اومد و قفلی باز کرد و بست و تو خوابم دیدم لولا و قفل ...

عزیزم لطفا زندگیت رو در معرض دید بقیه نزار حتی خواهرت

بخدا این دعا و اینا همش از حسادت منشا میگیره. طرف میبینه خوبی خوشی میره میگیره برات ک دلش خنک شه توام مثل اون بدبختی بکشی و گریه کنی. خدا‌انشاءالله نگذره از این ادمهای نجس که این کار میکنن ک از صدتا حیونن پست ترن ولی مراقب باش

بزار راحت باهات صحبت کنم_ اگه‌تا بحال مال حرومی نخوری گناه کبیره‌ای نکردی و اشتباهی انجام ندادی که ا ...

والا به خدا همیشه حواسم هست حق خوری که هیچچچچچچچچ دل کسی رو نشکنم به خدا شاید بگی دروغ میگی من همیشه برای کسی کاری میکنم نصفشو میدم به اون نصف خودم پولش هم نصف به نصف شاید باورت نشه اینقدر با ترازو وزن میگیرم حتی یک گرم جا به جا نشه حتی طرف بارها خندیده که خودتو اذیت نکن هرچی جا به جا بشه نوش حلالت.ولی بازم همیشه دقیق دقیق انجام میدم.باور کن مثل چی میترسم خدا از دستم ناراحت بشه والا شوهرم هم حق کسی نمیخوره تا دلت بخواد حق مارو خوردن شوهرم خنگه خیلی باج میده خیلی زیاد بعد بهش میخندن ازش سو استفاده میکنن میخوام بگم محاله این چیزا نداریم.ولی خب نفر خوب از کجا پیدا کنم.یک درصد شکی ندارم محاله .حتی تخمه میخرم دو تا دونه طعم میگیرم میام حساب کنم میگم از روش بردار دو تا خوردم که طرف میگه حلال .نمیدونم کی باهام دشمنه حالا مهم نیست کی باشه مهمه این باطل شه از این همه گره رها شیم به خداااااا هیچی راه نمیوفته چند ساله کاری بخوایم بکنیم اصلا پیش نمیره

والا به خدا همیشه حواسم هست حق خوری که هیچچچچچچچچ دل کسی رو نشکنم به خدا شاید بگی دروغ میگی من همیشه ...

ببین انشاءالله که کارت راه میوفته خب ولی از این کار به هیچ هیچ هیچ کس نگو

هرکیم از زندگیت پرسید بگو هنوزم مثل قبل اصلا نگو خوب میشی یا خوب شدی 

نصف قبرای قبرستون رو چشم ک نظر پرکرده