2777
2789

ببین فکر نکنم کسی مثل من این چیزادو خرافات میدونست به پیشنهاد یکی از دوستانم که همسایمون بود و اوضاع زندگیم رو دید بهم پیشنهاد میداد هی ولی زیر بار نمیرفتم رزق و روزی شوهرم که با پول بازی میکرد بسته شد اخلاق شوهرم سرد شد عصبی میشد و کلی بدبختی دیگه اخر سر گفتم بزار امتحان کنم زنگ زدم اهواز بود واسم کتاب باز کرد رایگان بعد طلسم نوشت هزینش رو البته گرفت پست کرد و معجزه رو واقعا دیدم فکر کردم شاید شانسی اوضاع درست شد خواهرم برادرم دوستایه باشگاهم تماس گرفتن و جواب گرفتن اسمش صید رسوله واقعا زندگیم رو مدیونشم ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵     doa.telesm_sobi1 اینم پیجش برین فقط نظرات رو بخونید و بهترین طلسم و دعا نویس یهودی و صبی  اهوازی هستند و خییییلی وارد

سلام من یک دعا نویس میشناسم استاد کار بلد .همه فن حریفه ...همسر من ۲ماه بود از خونه فرار کرده بود این دعا نویس دعا بهم دادم خودش با دست خودش برگشت ... اخلاقشم خوب شد اینو گفتم که بهتون معرفی کنم خدا خیرش بده اگه کسی مشکل داشت بهش زنگ بزنه راستی هزینه شم میگه اگه دعام جواب نداد برمیگردونم

۰۹۹۰۴۹۶۱۶۲۳ملا سید نعمت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست خوبم شایدیه دوستی فامیلی توخونت دعای طلسمی گزاشته باشن ماهم یه همچین مشکلی پیش اومدخواهرمومریض کرده بودن شباجیغ میزدوگریه میکردبه جون بچم میخواست خودشوبکشه کارپدرم کلابسته شده بودهردکتری ودوادرمونی گفتن کردیم هرنذرونیازی بگین کردیم یکی میگفت توخونه سوره بقره بزارین یکی میگفت باسرکه توخونه بریزین خلاصه وقتی ادم مشکلی داره به هردری میزنه کلی دعانویس رفتیم وپول خرج کردیم دعانویسایی که تواینستاپیج زدن همشون کلاهبردارن خداازشون نگذره کلی ماروتیغ زدن بعدکلی بیچارگی یه دعانویس معرفی کردن گفتن کاراش قرانیه وخوبه ماهم ازروی بیچارگی بهش زنگ زدیم تاسرکتاب بازکردگفت توگلدون خونتون دعاگزاشتن دنیاروسرمون خراب شد دوست خواهرم ازسرحسادت اینکاروکرده بودکسی که نون ونمکمونو خورده بود خداروشکردعادادخواهرم خوب شد کارپدرم حل شد بعداینکه نتیجه گرفتیم به فامیل واشنامعرفی کردم برای دخترخالمم شوهرش سرش هوواورده بودکاری کردهوورفت وبچه دارشدن دخترداییم وبرگشتن عشق دوستم خلاصه کارش توهمه چیزنتیجه داده چون دیدم شماهم مثل من همچین مشکلی داشتی حل بشه حداقل مثل ما اذیت نشی وکلاتوبرندارن 09963539686 ملامحمدی تویه جای دیگه هم توضیح دادم فقط کارت حل شد به گردنت یه فاتحه برای پدرم بخون التماس دعا 

سلام

من اصلا اعتقاد نداشتم تا با خانم باران اشنا شدم واقعا دنیام عوض شده حتی با مشاوره هلیی که میده گاهی نیاز به دعا نداره و با علمی ک داره مشاوره هایی میدن ک راه زندگی تون عوض میشه با قیمت مناسب 

09105960058

سلام من یک نفر می‌شناسم آدم مطمئن و خوبیه ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم. ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: @Keysheyi

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: Keysheyi@

سلام دوستان اینجا نظراتتونو خوندم دنبال دعانویس میگردین منم خیلی گشتم دنبال دعانویس خوب نبود یکی یه دعانویسی بهم معرفی کرد خدا خیرش بده نتیجه دیدم خیلی دستش سبک بود برام من نتیجه دیدم به دوستام و فامیلامون شمارشو دادم اونا هم نتیجه گرفتن گفتم شمارشو اینجا بزارم شمام نتیجه گرفتین منو دعا کنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ خیلی آدم خوب و مهربونی برعکس بقیه دعانویسا ک نمیشه باهاشون حرف زد

سلام دوستان اینجا نظراتتونو خوندم دنبال دعانویس میگردین منم خیلی گشتم دنبال دعانویس خوب نبود یکی یه دعانویسی بهم معرفی کرد خدا خیرش بده نتیجه دیدم خیلی دستش سبک بود برام من نتیجه دیدم به دوستام و فامیلامون شمارشو دادم اونا هم نتیجه گرفتن گفتم شمارشو اینجا بزارم شمام نتیجه گرفتین منو دعا کنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ خیلی آدم خوب و مهربونی برعکس بقیه دعانویسا ک نمیشه باهاشون حرف زد