2777
2789
باید اینکاره باشه تو این وضع مالی افتضاح کلی پول بدم طرف کلاهبردار باشه.از کجا این کاره درست پیدا کن ...

سلام ببین خواهرم من شخصی رو ب شما معرفی میکنم که با ی بار کار دیدن ازش فرقشو با اونایی که خودشونو دعا نویس جا میزنن میفهمید چون واقعاا کارشون محشره ایشون استاد راد هستن اهل خوزستان و کلا شناخته شده هستن برا همه فقط کافیه تماس بگیرید 

شمارشون ۰۹۳۹۱۹۶۰۳۵۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شخص دیگه ای رو نمیشناسم😿😿 تازه حرف این دختره همیشه درست بوده فالگیر و جادوگر نیست که به خاطر پ ...

🧿🔮عزیزای دلم بزرگترین استاد دعا و طلسم خانم راد براتون تخفیف 3 روزه گذاشته برای کارهای دعا و طلسم عجله کنید جا نمونید از فرصت طلایی استفاده کنید🔮🧿

https://wa.me/+989391960352

انجام انواع دعا رزق و روزی🪄رفع بستگی و تابعه🪄فال و سرکتاب🪄دفع همزاد🪄باطل کردن سحر و جادو🪄رفع سنگینی🪄محبت🪄بازگشت معشوق🪄بخت گشایی🪄باطل کردن طلسم🪄تشخیص همزاد و دعا🪄دفع چشم زخم🪄دعابرای بیتابی و گریه کودک و رفع بیخوابی🪄 مطیع کردن🪄زبانبند

من دعا نویس خیلی خوب میشناسم سید رضا خیلی کارش خوبه خودم و چند تا از اشناها جواب گرفتیم

خیلی ادم خوبیه یکم بداخلاقه فقط باهاش مهربون برخورد کنید باهاتون راه میاد ولی انصافا خداوکیلی خیلی دستش سبکه،بلافاصله که دست به قلم میشه اثر کارشو میبینی،خیلی زود نتیجه میده،صبی هستش

09333433285

09333433285

تو کار زیر خاکی و طلسم جدایی و مرگ و ایناهم هستش

به جان بچم به مرگ خودم باور شاید نکنی حتی نمیزارم شوهرم بخواد نمایش بزاره حتی جلو کسی میرم طلا نمیند ...

اگر بخواید کسی را بهتون معرفی میکنم که بررسی کنه ببینه چیزی دارید یا نه بابت بررسی پول نمیگیرن و دعانویسم نیستن

الهی از ما آهی و از تو نگاهی

سلام ب همگی

من برای اولین بار سمت دعا رفتم

واقعا نمیدونم دعا چقد اثرداره ولی اگ روزی سمت دعا خواستید برید ب این شماره (09354319988 )ک اسمش آرزو نایرین هست پیام و زنگ نزنید.تو یکی از صفحات نی نی سایت تبلیغش هم بود.ایشون ب محض دریافت پول و اینکه خرش از رو پل میگذره، دیگ جواب گوی تماسهاتون نیس و عملا میرید سرکار.خودش روز و ساعت تعیین میکرد ک بهش زنگ بزنم اما مثلا ازپنجاه تا زنگ یکی رو جواب میداد.ب

من گف مشکت صددرصد حل میشه

طبق حرف خودش نیابتی کارو انجام داد و قرار بود عکس بفرسته ک نفرستاد

و اصلا یادش نمیومد ک چ حرفایی زده

گف دعای سوزوندنی برات انجام دادم ؛خودمم اگ انجام بدم مجدد جای هفت روز نتیجه گیری،سه روزه نتیجه میگیرم

بیشتر از بیست روزه ک گذشته و نتیجه نگرفتم

لوح هم فرستاد ک اونم چند روز دیگ مهلتش تموم میشه.

حواستون باشه.

تا نتیجه نگرفتم و ب زور تماسم رو جواب داد یه راه حل دیگ بهم گف .منم بهش گفتم رایگان انجام بده اثر دیدم پولتو واریز میکنم.اما شروع کرد ب دادو بیداد کردن.یکماه تو کانال تلگرام بودم؛هرروز از مشتریاش کم میشد.

09354319988آرزو نایرین

اخه شخص دیگه ای رو نمیشناسم😿😿 تازه حرف این دختره همیشه درست بوده فالگیر و جادوگر نیست که به خاطر پ ...

دوست عزیز نگا من یکیو میشناسم که مال اهوازه 

کارشم حرف نداره 

دعاهاشم زیر چن روز اثر میکنه 

هر نوع دعایی هم که باشه میتونه باطل کنه چون کار ازش دیدیم 

سرکتاب هاشونم که د معرکس فقط اسم خودت و مادرتو بگو و تمامممم اون همه چیزو بهت میگه اگه بستگی داشته باشی بهت دعا میده حتما زنگش بزن شمارشم اینه ۰۹۳۰۹۰۴۰۳۷۳ سید رحمتیه اسمشون 

خدایا چرا باید جن بفرسته سراغم کاش خواب باشم 🤦🏻‍♀️😓

همین سید رحمتی که ب دوستمونم گفتم مشکلو حل میکنه ،ی خانمی نصف شب بیرچن رفته بود جن زده شده بود ،حالش بد بود دعا پیش سید براش گرفتن الان بهتر از من و شماس ،چون خودشون موکل دارن 

شمارشمـکه دادم ب ایشون بازمـمینویسم ۰۹۳۰۹۰۴۰۳۷۳

سلام  خوبین این شماره ای که میدم بهتون شماره آقای عبدالهی پور هست ایشون هم دکتر طب سنتی هستن وهم دعانویس کارشون عالیه زیاد پولکی نیستن وفقط برای رضای خدا کار میکنند وهزینه رو بعد از نتیجه دریافت میکنند وهزینه رو به عهده خود طرف میزارند 09911121679بهشون زنگ بزنید راهنمایی لازم انجام میدند.امیدوارم مشکلتون حل بشه ومنم دعا کنید