2777
2789
گلم دعانویسی و اینا واقعیه‌ و من منکرش نمیشم اما همه یاد ندارن و فکر میکنن یاد دارن؛ ک دعایی بهت می ...

من چکار کنم پشت اتاق خوابم قران سوخته گذاشته بودن با کلی چیز میز پیدا کردم.باردار بودم حتی از همون روز بچه تو شکمم مرد.و چندین ساله بدبختی مارو ول نمیکنه .حالا فکرم درگیر سقط و داستاناست ولی نمیدونم با این قران سوخته و پارچه های گره زده بسیار زیاد  و دعاهای سوخته چه کنم نمیدونم چکار کنم یک اخوندی گفت بنداز رودخانه بعد گفت نندازی تو رودخونه .رودخونه رو نجس میکنه .من چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بنظرتون طلسم محبت واقعیت داره؟چجوری باطلش کنم😓😓

بله گلم واقعیت داره. پروسه‌ی باطل کردنش برمیگرده به‌اینکه اون دعا هست یا سحر(طلسم) و نحوه باطل کردنشونم کلی فرق داره

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
بله گلم واقعیت داره. پروسه‌ی باطل کردنش برمیگرده به‌اینکه اون دعا هست یا سحر(طلسم) و نحوه باطل کردنش ...

خدایا😓🤧 فرقشون چیه؟ من امروز خیلی بدن درد دارم عصبی شدم حتی رفتن کلی بدوبیراه به خواهرش گفتم.. بنظرت اینا نشونه طلسمه؟😿🤧

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
من چکار کنم پشت اتاق خوابم قران سوخته گذاشته بودن با کلی چیز میز پیدا کردم.باردار بودم حتی از همون ر ...

عزیزم ببین کلا ادم مریض و حسود همه جا هست که چشم دیدن خوشبختی دیگران ندارن و حتی گاهی ممکنه طرف خواهر ادم باشه! دیگه جاری پیش کش!

بله اونهارو بندازین توی رودخونه و چون رودخونه جزو ابهای روانی هیچگاه نجس محسوب نمیشه

مشکل شما اگه مربوط به موکل باشه کاری جز خود دعانویس برنمیاد عزیزم چون اگه دعا باشه که جن احضار میشه و تا ۴۰ روز کاری که گفتن میکنه و میره

ولی اگه طلسم(سحر) باشه حتما باید بری پیش دعا نویسی که واقعا این کارست؛ اون موکل رو احضار میکنه و قبال دادن خون مثل کشتن مرغ یا خروس؛ راضیش میکنه که بره

بله گلم واقعیت داره. پروسه‌ی باطل کردنش برمیگرده به‌اینکه اون دعا هست یا سحر(طلسم) و نحوه باطل کردنش ...

حالا من بگم پرچمی رو در شاخه جوان گداشتن باهاش رشد کرده تو تار و پودش رفته و همون شاخه هم سوخته.من اینا چکار کنم شاید بخندی ولی حسم میگه از همینه چون باردار بودم اینقدر شکمو بودمو میخوردم اینو پیدا کردم از همون روز یهو اشتهام نابود شد و چند روز بعد رفتم گفتن بچه باید سقط بشه نمیدونممممممم یک هفته بعد رفتم بازم گفتن بچه رشدی نداشته ضربان نداره و سقط و هفته آینده باید برم نامه از جاهای دیگه بگیرم برای تاییدش من از همین میبینم چون ظهرش تو خوابم جن خیلی اذیتم کرد.راهی هست باطل کنم چون از وسایل بچه هم برای دعا استفاده کرده بودن بچم هم مشکلات عجیبی داره زندگیم چندین ساله گره تو گره واقعا از زندگی سیر شدم اگه راهی پیدا میکنی بهم بگو همشونو انجام میدم

گلم دعانویسی و اینا واقعیه‌ و من منکرش نمیشم اما همه یاد ندارن و فکر میکنن یاد دارن؛ ک دعایی بهت می ...

دقیقا من با ایشون کاملا موافقم اگر توی قران بخونید میبینید ک وجود اجنه ثابت شدس اینها میان اینها را احضار میکنن و باید بهشون نذورات زیادی بدن ولی بجای این کار میان اونها را طلسم میکنن و ب فرمان خودشون در میارن خودشون دعا نویسن و بلدن جکار کنن ک اذیتشون نکنه ولی شما ک میری برات دعا بنویسن و نذورات و بها را پرداخت نکرده اون طرف این از ما بهترون بعد ی مدت ک از اون طلسم ازاد میشه شروع میکنه ب ازاد و اذیت شما

دوستان لطفا دنبال دعا نرید من خیلی خیلیییی اذیت شدم جوری ک ی مدت بستری شدم لطفا نکنید

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عزیزم ببین کلا ادم مریض و حسود همه جا هست که چشم دیدن خوشبختی دیگران ندارن و حتی گاهی ممکنه طرف خواه ...

من میترسمممممم بندازم تو رودخونه بعدش نیاز به این موارد باشه من قران سوخته میترسمممممممم نه میتونم بندازم دور نه رودخانه نه جای دیگه چالش کنم نمیدونمممممم

خدایا😓🤧 فرقشون چیه؟ من امروز خیلی بدن درد دارم عصبی شدم حتی رفتن کلی بدوبیراه به خواهرش گفتم.. بنظ ...

ببین عزیزم طلسم و دعا اینجوری نیست که سرت درد گرفت پات پیچ خورد قاشقت افتاد یعنی یک جنی اومده و کسی دعا گرفته برات

نشونش هاش برای هرکس مختلفه

وقتی دعا نوشته میشه فقط جن احصار میشه و اون دعا هرچی باشه جنه فقط تا ۴۰ روز میمونه و بعد میره

اما طلسم(سحر) موکل احضار میشه و مدت طولانی رو میمونه و رفتنشم سخته. حتی گاهی ممکنه موکل تا اخر عمر طرف باهاش بمونه

این فرق دعا و طلسم

ببین عزیزم طلسم و دعا اینجوری نیست که سرت درد گرفت پات پیچ خورد قاشقت افتاد یعنی یک جنی اومده و کسی ...

خدایا چرا باید جن بفرسته سراغم کاش خواب باشم 🤦🏻‍♀️😓

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱