دوستان من این کاربری رو درست کردم تا شناسایی نشم میخوام برای اونایی که به همسرشون شک دارن وحس میکنن خیانت میکنن بگم که خواهش میکنم اشتباه منو نکنید(وگرنه پرروترمیشن هیچ ترسی ندارن ومحتاط تر رفتارمیکنن ) تاوقتی که مدرک جمع نکردید هیچی به روی خودتون نیارید ...حتما تعقیبش کنید عکس بگیرید از خودشون پیاماشون وقتی مطمئن شدید، حالتون بدنشه میدونم خیلی کارسختیه ولی عادی رفتارکنید تا وقتی که مدرک جمع کنید
هر کی تاپیک خیانت میزنه ما میگیم تا مدرک جمع نکردی به روش نیار ولی کو گوش شنوا🙄🙄کار خودشون رو میکنن
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش اونموقع من با اینجا اشنابودم بدون اینکه کسی بشناستم مشکلمو میگفتم وراهنماییم میکردن اینقد عجولان ...
انشالله مشکل حل بشه گلم.خیلی برات ناراحت شدم🌹
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡