2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 138 پست
نه هستم ولی ازدرون مردم💔نه پدر مادر دارم نه مهریه نه چیزی دخترمم سرطان داره کلا هرچی بدبختی هست تو ...

وااای خدااای من چقدناراحت شدم 😔😔😔😔😔😔😔خداهیچوقت با بچه ادمو امتحان نکنه خییییلی سخته بمیرم برات 😔😔😔😔ازخدامیخوام دنیاروی خوششو بهتون نشون بده و شفای دخترتو بدهوالهی سالم باشه وتا اخرعمر سایتون بالاسرش باشه 

هر کی تاپیک خیانت میزنه ما میگیم تا مدرک جمع نکردی به روش نیار ولی کو گوش شنوا🙄🙄کار خودشون رو میکنن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر کی تاپیک خیانت میزنه ما میگیم تا مدرک جمع نکردی به روش نیار ولی کو گوش شنوا🙄🙄کار خودشون رو میکن ...

کاش اونموقع من با اینجا اشنابودم بدون اینکه کسی بشناستم مشکلمو میگفتم وراهنماییم میکردن اینقد عجولانه وبی سیاست رفتارنمیکردم 

کاش اونموقع من با اینجا اشنابودم بدون اینکه کسی بشناستم مشکلمو میگفتم وراهنماییم میکردن اینقد عجولان ...

انشالله مشکل حل بشه گلم.خیلی برات ناراحت شدم🌹

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چطودی پی بردی؟ مطمینی لاف نمیزد؟

عزیزم اولاش چت وپیامک بود بعد قرارمیذاشت ساعت هامیرفت تیپ میزد ازشب تادم دمای صبح تلفنی حرف میزد عکساشونو دیدم خودم نه یک بار چندین بار 

وای خیلی ناراحت شدم

الهی بمیرم شرایط طلاقم نداری

بدتر از طلاق،طلاق عاطفیه

چقد بده ک قبح کار شوهرت ریخته

و جلوی تو باهاشون حرف میزنه و تیپ میزنه

حلال و حرومش چیه دیگه الله وکیلی؟مگه این رابطه حروم نیس؟خیانت؟خوابیدن با همه؟

پس اینا حلاله..،چ جالب

اشکم دراومد

وای خیلی ناراحت شدم الهی بمیرم شرایط طلاقم نداری بدتر از طلاق،طلاق عاطفیه چقد بده ک قبح کار شوهرت ...

خدانکنه عزیزم...من واقعا ازش دل سرد شدم یه طوری شخصیتم عوص شده که مثل سنگ شدم دیگه چیزی روم اثرنداره نه شادی نه غم خنثی شدم ...والا همیشه حلال وحروم پولشو رعابت میکنه تازه یه نفرهست بچشون مریضه ماهانه پول داروشونو میده کارخیر میکنه مثلا 😒شاید میخواد اینطوری عذاب وجدانش کمتربشه 

2790
2778
2791
2779
2792