2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 138 پست
استارتر وقتی شوهرتون میگه چند برابر مهریه میدم فقط برو چرا نمیرین؟؟؟سر یه مبلغی توافق کنید و  ج ...

پدرم خیلی محدودم میکنه نمیذاره جایی برم بچه هامو قبول نمیکنه ...یه خواهردارم که مجرده واگه جداشم برم خونه بابام تا ازدواج نکنم براش خاستگارنمیاد نمیخوام بخاطر من اونم بدبخت بشه ..به هیچ عنوان هم راصی نمیشن که خونه مستقل بگیرم وتمهازندگی کنم ماتورک هستیم هم شوهرم هم پدرم غیرتی میشن مثلا 

اینم براش ادکلن وست کمربند وعینک وهمه چی میخریدن ...میبردمیداد به دوستاش استفاده نمیکرد راستش شوهرمن ...

راس میگه گلم کسی ک نخوادت هیچ جوره باهات راه نمیاد وبهت اهمیت نمیده مطمئن باش شوهرت عاشقانه دوستت داره ولی متاسفانه تحت تاثیرحرفای دوستاش خیانت میکنه مطمئن باش همه اینا ازسرش میفته..شما فقط خوب باش بد نشو ولی هرروز ارزش خودتو بالا ببر

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اون یکی کاربربم وخیلی وقته عضوم واسه اینکه دوستام نشناسن یه کاربری دیگه زدم همیشه توتاپیک خیانتا ...

چشم عزیزم حتما 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
راس میگه گلم کسی ک نخوادت هیچ جوره باهات راه نمیاد وبهت اهمیت نمیده مطمئن باش شوهرت عاشقانه دوستت دا ...

ممنون عزیزم خیلی حرفات آرومم میکنه خودمو گول نمیزنم ولی خودم خواستم که بمونم وباید بسازم دیگه سعی میکنم همیشه خوب باشم 

ممنون عزیزم خیلی حرفات آرومم میکنه خودمو گول نمیزنم ولی خودم خواستم که بمونم وباید بسازم دیگه سعی می ...

خوشبختترین باشین ایشالله

عزیزدلم غرور ورسیدگی ب خودت نباید ازمحبتات کاسته کنه همیشه چیزی برای ارائه داشته باش غذای خوشمزه کیک وشیرینی دسرجدید تغییرات ظاهری همه اینا تورو قوی جلوه میده 

متاسفانه اینجا خیلیا مرد ستیزن وبه زن میگن مث مرد رفتار کن درصورتی ک مردا اززنایی  ک درعین قدرت زنانگی‌دارن خوششون میاد

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
خوشبختترین باشین ایشالله عزیزدلم غرور ورسیدگی ب خودت نباید ازمحبتات کاسته کنه همیشه چیزی برای ارائه ...

ممنونم ازت واقعا خیییلی خوبی شما❤❤❤❤❤ چشم حتما ...من قبلا هیچی بلدنبودم  لباس شیک بخرم خوب تیپ بزنم به دکور خونه دقت نمیکردم کیک وشیرینی درست نمیکردم ولی بیشتراز۵ساله که به خودم اومدم دیدم باغثه خوردن من چیزی عوض نمیشه ، خودمو با درست کردن انواع ژله ودسر سرگرم میکردم بافتنی یادگرفتم بافت مویادگرفتم ارایشگری رو ازدخترعمم یادگرفتم ...قبلا لباس معمولی میخریدم سعی میکردم زیادگرون نباشه ولی الان ازبهترین جاهالباس میخرم  شوهرم چندباری بهم گفته چقد عوض شدی گاهی اصلا نمیذاره لباس شیک بپوشم میگه معمولی بپوش میگم خریدم استفاده کنم توکمدنذارم که تواین همه سال متوجه شدم که چقد روم حساسه نمیخواد ازش سرترباشم همیشه دوست داره پایینترباشم ازش ولی من میتونم 💪💪💪💪قول میدم تلافی همه رو سرش درمیارم اگه بگم دوسش دارم شاید به نطرتون مسخره بیادولی واقعا بعضی وقتا با اینکه کنارمه دلم براش تنگ میشه میدونم منم همچین خلی هستم دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان چند سالته؟درس خوندی؟

الان ۲۷سالمه نه عزیزم نذاشت که بخونم تاسوم راهنمایی خوندم ...ولی خودم زبان خوندم توخونه سعی میکنم مجله وجدول حل کنم خودمو سرگرم میکنم  ...

شاید باورت نشه ولی من به ارایشگاه اون زنه هم رفتم نمیدونی چقدر خورد شدم💔

یعنی میدونستی که باشوهرت رابطه داره رفتی یا نمیدونستی ورفته بودی آشنابوده؟ بمیرم برات خداااا لعنتشون کنه بخدا  باتمام وجود درکت میکنم 😔

ممنونم ازت واقعا خیییلی خوبی شما❤❤❤❤❤ چشم حتما ...من قبلا هیچی بلدنبودم  لباس شیک بخرم خوب تیپ ...

اصلا خل بازی نیست ک دوسش داری چون مطمئنن درکنار بدیهاش خوبیهایی هم داره بعدم امثال من و شما ک ازخانواده دوریم همسرمون برامون عزیزه 

ایشالله همینطوری قوی ادامه بدی وچندسال غصه نخوری ویا حسرت نکشی ک چرا فلان کار و نکردم

اصلا خل بازی نیست ک دوسش داری چون مطمئنن درکنار بدیهاش خوبیهایی هم داره بعدم امثال من و شما ک ازخانو ...

اره واقعا درسته خودش همیشه بهم میگه خوبی وبدی منوبذار روترازو مطمین باش خوبیام بیشتره 🤐راست هم میگه ولی هرچقدر خوبی کنه مگه توجیه خیانتش میشه مگه میشه چشم پوشی کرد ....

حتما عزیزم 😘😘😘

یعنی میدونستی که باشوهرت رابطه داره رفتی یا نمیدونستی ورفته بودی آشنابوده؟ بمیرم برات خداااا لعنتشون ...

نه نمیدوستم شوهرم گف ارایگشره خانم دوستمه کارش خوبه برد پیشش ،بعد یه هفته چت هاشونو دیدم و عکسشو دیدم نمیدونی چه حالی شدم پشتم حرف زده بودن منو خر فرض کرده بودن و که خرم بودم اه لعنت به این زندکی و لعنت به این دنیا

خدالعنتشون کنه ...الان باهمسرتی یاجداشدی ؟

نه هستم ولی ازدرون مردم💔نه پدر مادر دارم نه مهریه نه چیزی دخترمم سرطان داره کلا هرچی بدبختی هست تو زندگی منه ،عزیزم انشالله. دنیا به روت بخنده از این بعد غم وغصه نداشته باشی❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز