دوستان من این کاربری رو درست کردم تا شناسایی نشم میخوام برای اونایی که به همسرشون شک دارن وحس میکنن خیانت میکنن بگم که خواهش میکنم اشتباه منو نکنید(وگرنه پرروترمیشن هیچ ترسی ندارن ومحتاط تر رفتارمیکنن ) تاوقتی که مدرک جمع نکردید هیچی به روی خودتون نیارید ...حتما تعقیبش کنید عکس بگیرید از خودشون پیاماشون وقتی مطمئن شدید، حالتون بدنشه میدونم خیلی کارسختیه ولی عادی رفتارکنید تا وقتی که مدرک جمع کنید
استارتر وقتی شوهرتون میگه چند برابر مهریه میدم فقط برو چرا نمیرین؟؟؟سر یه مبلغی توافق کنید و ج ...
پدرم خیلی محدودم میکنه نمیذاره جایی برم بچه هامو قبول نمیکنه ...یه خواهردارم که مجرده واگه جداشم برم خونه بابام تا ازدواج نکنم براش خاستگارنمیاد نمیخوام بخاطر من اونم بدبخت بشه ..به هیچ عنوان هم راصی نمیشن که خونه مستقل بگیرم وتمهازندگی کنم ماتورک هستیم هم شوهرم هم پدرم غیرتی میشن مثلا
اینم براش ادکلن وست کمربند وعینک وهمه چی میخریدن ...میبردمیداد به دوستاش استفاده نمیکرد راستش شوهرمن ...
راس میگه گلم کسی ک نخوادت هیچ جوره باهات راه نمیاد وبهت اهمیت نمیده مطمئن باش شوهرت عاشقانه دوستت داره ولی متاسفانه تحت تاثیرحرفای دوستاش خیانت میکنه مطمئن باش همه اینا ازسرش میفته..شما فقط خوب باش بد نشو ولی هرروز ارزش خودتو بالا ببر
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
ممنون عزیزم خیلی حرفات آرومم میکنه خودمو گول نمیزنم ولی خودم خواستم که بمونم وباید بسازم دیگه سعی می ...
خوشبختترین باشین ایشالله
عزیزدلم غرور ورسیدگی ب خودت نباید ازمحبتات کاسته کنه همیشه چیزی برای ارائه داشته باش غذای خوشمزه کیک وشیرینی دسرجدید تغییرات ظاهری همه اینا تورو قوی جلوه میده
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
اصلا خل بازی نیست ک دوسش داری چون مطمئنن درکنار بدیهاش خوبیهایی هم داره بعدم امثال من و شما ک ازخانواده دوریم همسرمون برامون عزیزه
ایشالله همینطوری قوی ادامه بدی وچندسال غصه نخوری ویا حسرت نکشی ک چرا فلان کار و نکردم
یعنی میدونستی که باشوهرت رابطه داره رفتی یا نمیدونستی ورفته بودی آشنابوده؟ بمیرم برات خداااا لعنتشون ...
نه نمیدوستم شوهرم گف ارایگشره خانم دوستمه کارش خوبه برد پیشش ،بعد یه هفته چت هاشونو دیدم و عکسشو دیدم نمیدونی چه حالی شدم پشتم حرف زده بودن منو خر فرض کرده بودن و که خرم بودم اه لعنت به این زندکی و لعنت به این دنیا
نه هستم ولی ازدرون مردم💔نه پدر مادر دارم نه مهریه نه چیزی دخترمم سرطان داره کلا هرچی بدبختی هست تو زندگی منه ،عزیزم انشالله. دنیا به روت بخنده از این بعد غم وغصه نداشته باشی❤️