2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 138 پست
دیگه از پازسال بیخیال شده بودم رفتارش با من خیلی خوبه همش ابراز علاقه میکنه ولی چت سالهای قبل رو ک ...

یعنی براش مهم نیس که چرا حرف نمیزنی باهاش وازچیزی ناراحتی ؟عجب ادمیه سرش گرمه لابد چندروزی سرسنگین باش ببین اصلا ازت سوال میکنه ...اگا گوشیش رمزنداره که چک کن بیین چیزی میتونی پیداکنی ..باورکن میفهممت الان دوست داری بهش بگی میدونم چیکارمیکنی ولی خودتو کنترل کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره متاسفانه دخترعموم میگفت واسه شوهرم خرج میکنن لعنتیاااا

اینم براش ادکلن وست کمربند وعینک وهمه چی میخریدن ...میبردمیداد به دوستاش استفاده نمیکرد راستش شوهرمن خیلی حلال وحروم سرش میشه  هزارتومن حروم نمیاره توخونه میگه با پول حروم آدم بدبخت میشه ...خیلی مهربون واخساساتیه خیلی جاهاهوامو داره همیشه هرجابخوام میبره مسافرت یاخرید خیلی وقت میذاره برام ...هرباربهش میگم تومتونمبخوای ودوستم نداری میگه من اگه دوست نداشتم برام مهم نبودی چی میپوشی وچی میخوری وباهات بدرفتاری میکردم ..همیشه ازمسافرت بهتربن هارو برام میخره ولی جیکارکنممن دلم دیگه صاف نمیشه هربار بادوستاش میره خارج ازکشور تا بیاد من میمیرم وزنده میشم لحظه به لحظه فکر میکنم باکسی هست ورابطه داره 

[QUOTE=212604592]بازاریه ومهندسه [/QUOTواسه همچین ادمی شغل خوبی نیست هم زنا هستن هم اینکه اونم بدش ن ...

ازاول کارش همین بوده باکلی ویزیتور صبح تاشب حرف ن

میزنه سفارش میده ومیگیره ..اولین نفرهم با یکی ازهمون ویزیتورا دوست شده بوده ...نمیتونه که تغییربده شغلشو البته فرقی نمیکنه کارمند هم باشه راهشو بلده دیگه یه طور دیگه دوست پیدامیکنه دوساله چیزی ازش ندیدم ...یاواقعا جیزی نیست یامن متوجه نمیشم دیگه

من همون لحظه به شوهرم گفتم وانکارکرد 😔😔بعدش دیگه راحت درمورد خیانتاش باهام صحبت کرد داغون شدم هیچ ...

آخی عزیزم خدا ب دلت آرامش بده درک میکنم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
وااااقعا؟ فکرنمیکنم اندازه من قلبت شکسته باشه من حتی عکساشونودیدم چتاشونوخوندم دخترایی که باهاشون بو ...

اسی دلم برات گرفت 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

استارتر ۱۵ سالگی ازدواج کردین دیگه درس نخوندین؟؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

استارتر وقتی شوهرتون میگه چند برابر مهریه میدم فقط برو چرا نمیرین؟؟؟سر یه مبلغی توافق کنید و  جدا بشید بگید به شرط ساپورت مالی میرم موندین تو این زندگی مسموم چی بشه؟؟؟مرض اعصاب که میگیرید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اسی دلم برات گرفت 

من اون یکی کاربربم وخیلی وقته عضوم واسه اینکه دوستام نشناسن یه کاربری دیگه زدم همیشه توتاپیک خیانتا همه اونایی که صحبت میکردن وازته دلم درک میکردم وغصه میخوردم ...دوست داشتی تاپیک قبلیمو بخون داستان زندگیمه

استارتر ۱۵ سالگی ازدواج کردین دیگه درس نخوندین؟؟

۱۴نامزد شدم ۱۵عروسی کردم نه دیگه نذاشتن بخونم فقط تاسوم راهنمایی خوندم 😔من خیلی درسخون بودم زبانم خیلی خوب بود درسته روستابودیم وازکلاس هفتم کلاس زبان انگلیسی داشتین ولی توهمون سال اول خیلی علاقه داشتم وخوب یادمیگرفتم همیشه غصه میخورم کاش توروستابدنیانمیومدم 😔😔