2777
2789
عنوان

باردارم این دردا چیه نگران شدم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
شما چندهفتع درد داشتی درد چه جور بود

ربطی به هفتش نداره،،چون تو بارداری ادم اسید معدش زیاد میشه بخاطر اونه،،دکتر میگف اونجا اسمش پانکراسِ بخاطر اسید معده،گفتم که دردش خیلی زیاد بود 

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به هفتش نداره،،چون تو بارداری ادم اسید معدش زیاد میشه بخاطر اونه،،دکتر میگف اونجا اسمش پانکراسِ ...

برا منم درد داره نمیتونم بخوابم انگار داره یه قسمتش سوراخ میشه به هر طرف میخوابم درد داره.دیگه حوصله سونو جدید ندارم

بلاخره بیهوشیش خطر داره

شاید،نمیدونم،ولی فک‌میکنم مال شما کیسه صفرا نیس ،ببین من سه تا بارداری داشتم بارداری اولم از همون سه چهار ماهگی تا آخر این درد با من بود شبا جوری زیر سینم‌میسوخت که نمیتونستم بخوابم سونو اینا هم دادم چیزی نبود دکتر گفت مال معدس بارداری دوم هم‌این درد بود ولی کمتر یه بار شدید شد که گفتم رفتم‌اورژانس،ولی بارداری سوم خیلی کمتر بود ولی بعد زایمان شدید گرفت که گفتن صفراس،درد صفرا انقد شدید میزنه به قفسه سینه و پشت آدم که نمیدونی چجوری خودتو برسونی بیمارستان،نفس آدم بالا نمیاد تا به حال من چنین دردی نکشیده بودم اما شما که دردت اینجوری نیست شما فقط سوزشه که به نظر میاد مال معدس با درد صفرا قابل قیاس نیس بازم برو سونو تا خیالت راحت شه

شاید،نمیدونم،ولی فک‌میکنم مال شما کیسه صفرا نیس ،ببین من سه تا بارداری داشتم بارداری اولم از همون سه ...

این دردو قبل بارداریم گاهی داشتم مثلا غذا سنگین میخوردم اما طولانی نمیشد دردش الان مدام درد داره