هفته ۱۶ ام چندروزه زیر سینه راست یه قسمت درد بدی میگیره فشارم میدم استخونه ویه کم بغلش نمیدونم عادیه یا کبد و کیسه صفراس.دکترمم فعلا نیست چندروز. نگرانم کرده.کسی اینجور بوده ممکنه از معده باشه بزنه اونجا قسمت معدم درد نمیکنه.گاهی میخوابم دردش بدتر میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه من هنو ۱۶ هفته ام فکر نکنم بچه فشار بیاره.شکم به صفراس
خب آره اینم میشه چون من ماه های بالاتری بودم یادم نیس دقیق ولی دقیقا زیر سینم میسوخت چندماه تو بارداری من این درد و داشتم سونو هم دادم چیزی نبود ولی بارداری آخرم دو هفته بعد زایمان درد شدید گرفتم رفتم سونو گفتن سنگ صفرا داری رفتم عمل شدم ولی نترس اول سونو بده مطمعن شو ان شالله که چیزی نیس اگه هم خدانکرده بود اصلا چیز خاصی نیس جراحیش اصلا سخت و دردناک نیس
وایی منم بودم ،،وحشتناک دردش تا اخر بارداری هم ادامه داری اخرا بدتر هم میشه ،،هیچکاری هم نمیتونی بکنی،،دکترم گفت بخاطر اسید معدس یه شربت بهم داد بود که من نخوردم گفتم شاید واس بچه ضرر داشته باشه ،دردشو تحمل میکردم