2777
2789
عنوان

باردارم این دردا چیه نگران شدم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
تخم مرغ .غذای چرب.استرس غربالگریا رو دارم اینم اضافه شد بهش😥😥

استرس نداره که عزیزم

چیز خاصی نیست الان خیلی شایع شده

من خودم و خواهرم و مادرم همینجوری شدیم

فقط زودتر برو یه دکتر که برات سونو کیسه صفرا بنویسه 

ان شاءالله که نباشه و خیالت راحت بشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔
نترس منم تو بارداریام اینجوری میشم رفتم سونو کیسه صفرا و کبد و همه چی هم دادم هیچی نبود همش مال بارد ...

اخه من هنو ۱۶ هفته ام فکر نکنم بچه فشار بیاره.شکم به صفراس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید سنگ کیسه صفرا باشه منم تو ۲۳ هفتگی همینجوری شدم سونو دادم فهمیدم تو ۲۵ هفتگی هم جراحی شدم برد ...

منم چندروز بعد زایمان  درد شدید داشتم جراحی شدم یه پرستار میگفت اکثرا تو  بارداری و بعد زایمان سنگ‌میگیرن مال مکمل هاست  نمیدونم راست میگفت یا نه😞

منم چندروز بعد زایمان  درد شدید داشتم جراحی شدم یه پرستار میگفت اکثرا تو  بارداری و بعد زا ...

اره زیاد شده

منم شنیدم که میگن اینم مثل قندبارداری و فشارخون بارداری و اینم یه مدلشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔
اخه من هنو ۱۶ هفته ام فکر نکنم بچه فشار بیاره.شکم به صفراس

خب آره اینم میشه چون من ماه های بالاتری بودم یادم نیس دقیق ولی دقیقا زیر سینم میسوخت چندماه تو بارداری من این درد و داشتم سونو هم دادم چیزی نبود ولی بارداری آخرم دو هفته بعد زایمان درد شدید گرفتم رفتم سونو گفتن سنگ صفرا داری رفتم عمل شدم ولی نترس اول سونو بده مطمعن شو ان شالله که چیزی نیس اگه هم خدانکرده بود اصلا چیز خاصی نیس جراحیش اصلا سخت و دردناک نیس

از معده ممکنه باشه

اره ممکنه

خیلیا تو بارداری معده درد میگیرن بعده زایمان خوب میشن

فقط هم بخاطر فشار اوردن بچه که نیست 

تو سن کم بارداری هم معده درد میشه

چون کلا سیستم بدنت بهم ریخته

ینی چشماش چه رنگی بود💔

وایی منم بودم ،،وحشتناک دردش تا اخر بارداری هم ادامه داری اخرا بدتر هم میشه ،،هیچکاری هم نمیتونی بکنی،،دکترم گفت بخاطر اسید معدس یه شربت بهم داد بود که من نخوردم گفتم شاید واس بچه ضرر داشته باشه ،دردشو تحمل میکردم

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️