دوستان من با خانواده شوهر یه ساختمونیم،تک عروسم خلاصه اینکه پسرم ۱۹ ماهشه عموم فوت شد بعد این مادر شوهر م تا حالا دستش به پسرم که نخورده یکبار به باری از رو دوش من برداره نگهش داره و.. حالا هم که عموم فوت شد بچه رو نگه نداشت برم فاتحه بچه رو با خودمون بردیم چقد اذیت شد و... حالا دیشب هم یک ثانیه بچه رو دیده سریع میگه پوشکش پره و.. نمیگه این دختر عموش فوت شده یه کاری کنم براش لااقل کاری هم نمیکنه اعصاب منو خورد نکنه .... خلاصه این یک هزارم از کاراشه چیکار کنم ؟؟؟ بخدا دیوونم کرده با این رفتارش شوهرم هم هیچی نمیگه بهش
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
این انتظاراته مه ادم حالش بد میشه ازش انتظار نداشته باش مادرشوهرت اینجوریه
با فکر و ناراحتی فقط خودتو داغون میکنی
آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
یه اصل همیشه تو زندگی باید بهش توجه کرد اینکه از هیچکس هیچ توقع و انتظاری نداشته باشی ، خودت بیشتر آرامش داری اونجوری
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
عزبزترین کسم فوت شده بعد یه ساعت بچه رو نگه میداشت توقع بیجایی نیس از نظرمن
از نظر اون حتما هست تو نمیتونی کسی رو زور کنی خب نمیخواسته
آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید