2777
2789
عنوان

مادر شوهر

672 بازدید | 52 پست

دوستان من با خانواده شوهر یه ساختمونیم،تک عروسم خلاصه اینکه پسرم ۱۹ ماهشه عموم فوت شد بعد این مادر شوهر م تا حالا دستش به پسرم که نخورده یکبار به باری از رو دوش من برداره نگهش داره و.. حالا هم که عموم فوت شد بچه رو نگه نداشت برم فاتحه بچه رو با خودمون بردیم چقد اذیت شد و... حالا دیشب هم یک ثانیه بچه رو دیده سریع میگه پوشکش پره و.. نمیگه این دختر عموش فوت شده یه کاری کنم براش لااقل کاری هم نمیکنه اعصاب منو خورد نکنه .... خلاصه این یک هزارم از کاراشه چیکار کنم ؟؟؟ بخدا دیوونم کرده با این رفتارش شوهرم هم هیچی نمیگه بهش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

نه انتطارازکسی داشته باش نه توقع

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این انتظاراته مه ادم حالش بد میشه ازش انتظار نداشته باش مادرشوهرت اینجوریه

با فکر و ناراحتی فقط خودتو داغون میکنی

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
نه انتطارازکسی داشته باش نه توقع

نمیشه این حرفا عملی نیس آدم دلش می‌شکنه 

من نه خواهر دارم نه مادرم شهرمونه 

بخاطر همینکاراش میبینمش تنفر دارم ازش

نمیشه این حرفا عملی نیس آدم دلش می‌شکنه  من نه خواهر دارم نه مادرم شهرمونه  بخاطر همینکا ...

منم مادرم پیشم نیست خواهرم ندارم 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
این انتظاراته مه ادم حالش بد میشه ازش انتظار نداشته باش مادرشوهرت اینجوریه با فکر و ناراحتی فقط خود ...

عزبزترین کسم فوت شده بعد یه ساعت بچه رو نگه می‌داشت توقع بیجایی نیس از نظرمن

یه اصل همیشه تو زندگی باید بهش توجه کرد اینکه از هیچکس هیچ توقع و انتظاری نداشته باشی ، خودت بیشتر آرامش داری اونجوری

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
عزیزم بیخیال خودتو ناراحت نکن درسته وظیفه نداره پوشک بچتو عوض کنه ولی به شوهرت بگو مادرش حتی  ی ...

وظیفه نداره من میگم لااقل دهنشو ببنده نمک رو زخم من نریره یک دقیقه هم نشد بچه رو دید زهرشوریخت

عزبزترین کسم فوت شده بعد یه ساعت بچه رو نگه می‌داشت توقع بیجایی نیس از نظرمن

از نظر اون حتما هست تو نمیتونی کسی رو زور کنی خب نمیخواسته

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
منم مادرم پیشم نیست خواهرم ندارم 

در حالت عادی مشکلی ندارم با این داستان همین یکبار رو لااقل خواستم آدم باشه ک نبود 

وظیفه نداره من میگم لااقل دهنشو ببنده نمک رو زخم من نریره یک دقیقه هم نشد بچه رو دید زهرشوریخت

عزیزم درکت میکنم منم گفتم که به شوهرت بگی تا بعدا که پیر شدن ازت انتظار نداشته باشه ترو خشکشون کنی همونطور که الان یه روز بچتو نگه نداشت 

عزیزم درکت میکنم منم گفتم که به شوهرت بگی تا بعدا که پیر شدن ازت انتظار نداشته باشه ترو خشکشون کنی ه ...

اره دقیقا بخدا جلو چشمم بمیرن برام مهم نیستن اینقد که آزارم دادن