2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 52 پست
در حالت عادی مشکلی ندارم با این داستان همین یکبار رو لااقل خواستم آدم باشه ک نبود 

میدونم اما خودت و قانع کن که مدلشون این 

ادم بی محبتی اگ برای خودت جابندازی کم کم عادی میشه برات این بهترین راهه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم اما خودت و قانع کن که مدلشون این  ادم بی محبتی اگ برای خودت جابندازی کم کم عادی میشه بر ...

اره درست میگی 

خدا خودش کمک کنه برام مهم نباشه 

واقعا عذابم میده کاراش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

والا نمیدونم چطور مادر شوهرا انتظار دارن عروس بره براشون همه کار کن حالا اسی می‌خواسته یکی دو ساعت براش بچه رو نگه داره واقعا این خیلی کار سختیه،نمیدونم چرا بعضیا جبهه میگیرن،چطور فامیلای شوهر فوت کنن انتظار دارن مامان عروس بچشو نگه داره

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من الان نفهميدم چرا از دست مادرشوهرت ناراحتي ؟اينكه گفته پوشك بچه پر شده چه ربطي به عذاداز بودنتون د ...

منظورم اینه تو عمرش نیم‌ساعت بچه رو نگه نداشته بعد تا یک دقیقه هم ببینتش سریع دستور میده پوشک عوض کن فلان کن ...نه تنها فایده ای نداره حرف اضافی هم میزنه

عزبزترین کسم فوت شده بعد یه ساعت بچه رو نگه می‌داشت توقع بیجایی نیس از نظرمن

عزیزترین کس آدم مادر یا پدرشه.چرا توقع بیجاست اون بچشو بزرگ کرده این بچه ی توئه.ولی من در کل میگم نه کاری کنن واسم نه دخالت کنن 

بعضی ازمادرشوهرا خیلی حسودن بدشون میاد نوه پسرشون رونگه دارن دخترخاله منم پارسال زایمان کرده بود الان که بچه۱سالش شده هفته ای یبار میبرتش ۲ساعته میان میگه مادرشوهرش بدش میاد میگه کثیفه تاقبل یک سالگی هم کلا شاید۲دفعه بردش اما همش پیش خالمه صبح تاشب ،میگن خالم بزرگش کرد بدون هیچ توقعی 

اره درست میگی  خدا خودش کمک کنه برام مهم نباشه  واقعا عذابم میده کاراش

سعی کن بهش فکر نکنی بهترین راهه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
والا نمیدونم چطور مادر شوهرا انتظار دارن عروس بره براشون همه کار کن حالا اسی می‌خواسته یکی دو ساعت ب ...

اخ آخ گل گفتی 

بخدا عمو شوهرم فوت شده بود من شدم کلفتشون همه جور انتظاری ازم داشتن بعد حالا من یه چیزی میگم سریع مدافعان مادر شوهر در نینی سایت سر رسیدن

۴ تا بچه به تنهایی خودم نگه شون داشتم از کسی هم توقعی نداشتم خسته میشدم،ولی حال روحیم خوب بود چون ...

خدا قوت پهلوون

منظورم اینه تو عمرش نیم‌ساعت بچه رو نگه نداشته بعد تا یک دقیقه هم ببینتش سریع دستور میده پوشک عوض کن ...

به هر حال يه حرف عادي زده ديگه چيز خاصي نگفته كه ربطي به عذادار بودن شما داشته باشه يا زهر بريزه فكر ميكنم شما خيلي دارين پياز داغش رو زياد ميكنين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

شما خودت کمک‌مادرسوهرت میکنی ؟ در چه حد؟ 

اگه کمکش میکنی و‌کمکت نکرده  حق داری . ولی اگه از این عروس هایی که فقط توقع داری . بچه از شماست هیچ کس مثل شما در قبال وظیفه ای نداره

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من
اخ آخ گل گفتی  بخدا عمو شوهرم فوت شده بود من شدم کلفتشون همه جور انتظاری ازم داشتن بعد حالا من ...

والا وقتی از آدم انتظار دارن چرا آدم نباید انتظار داشته باشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍