دوستان من با خانواده شوهر یه ساختمونیم،تک عروسم خلاصه اینکه پسرم ۱۹ ماهشه عموم فوت شد بعد این مادر شوهر م تا حالا دستش به پسرم که نخورده یکبار به باری از رو دوش من برداره نگهش داره و.. حالا هم که عموم فوت شد بچه رو نگه نداشت برم فاتحه بچه رو با خودمون بردیم چقد اذیت شد و... حالا دیشب هم یک ثانیه بچه رو دیده سریع میگه پوشکش پره و.. نمیگه این دختر عموش فوت شده یه کاری کنم براش لااقل کاری هم نمیکنه اعصاب منو خورد نکنه .... خلاصه این یک هزارم از کاراشه چیکار کنم ؟؟؟ بخدا دیوونم کرده با این رفتارش شوهرم هم هیچی نمیگه بهش
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
والا نمیدونم چطور مادر شوهرا انتظار دارن عروس بره براشون همه کار کن حالا اسی میخواسته یکی دو ساعت براش بچه رو نگه داره واقعا این خیلی کار سختیه،نمیدونم چرا بعضیا جبهه میگیرن،چطور فامیلای شوهر فوت کنن انتظار دارن مامان عروس بچشو نگه داره
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من الان نفهميدم چرا از دست مادرشوهرت ناراحتي ؟اينكه گفته پوشك بچه پر شده چه ربطي به عذاداز بودنتون د ...
منظورم اینه تو عمرش نیمساعت بچه رو نگه نداشته بعد تا یک دقیقه هم ببینتش سریع دستور میده پوشک عوض کن فلان کن ...نه تنها فایده ای نداره حرف اضافی هم میزنه
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
بعضی ازمادرشوهرا خیلی حسودن بدشون میاد نوه پسرشون رونگه دارن دخترخاله منم پارسال زایمان کرده بود الان که بچه۱سالش شده هفته ای یبار میبرتش ۲ساعته میان میگه مادرشوهرش بدش میاد میگه کثیفه تاقبل یک سالگی هم کلا شاید۲دفعه بردش اما همش پیش خالمه صبح تاشب ،میگن خالم بزرگش کرد بدون هیچ توقعی