دوستان من با خانواده شوهر یه ساختمونیم،تک عروسم خلاصه اینکه پسرم ۱۹ ماهشه عموم فوت شد بعد این مادر شوهر م تا حالا دستش به پسرم که نخورده یکبار به باری از رو دوش من برداره نگهش داره و.. حالا هم که عموم فوت شد بچه رو نگه نداشت برم فاتحه بچه رو با خودمون بردیم چقد اذیت شد و... حالا دیشب هم یک ثانیه بچه رو دیده سریع میگه پوشکش پره و.. نمیگه این دختر عموش فوت شده یه کاری کنم براش لااقل کاری هم نمیکنه اعصاب منو خورد نکنه .... خلاصه این یک هزارم از کاراشه چیکار کنم ؟؟؟ بخدا دیوونم کرده با این رفتارش شوهرم هم هیچی نمیگه بهش
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
ببینید ادم ناراحت شدن رو که ناراحت میشه اما بعدش بگین بیخیال کمک نکرد ک نکرده منم کمک نمیکنم و خلاص..عصابمو بخاطر اینا خورد نکنم
حالا اگه دم به دیفه تو خونت بود و دخالت و اینا بدتر بود
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
آخ آخ شهرزاد جان تسليت ميگم بهت انشاالله غم آخرتون باشه عزيزم 🥺🖤 واس مادرشوهرتم كاملا ميفهمم چقد حرص خوردي با اين حرفش آخه يكي نيست بهشون بگه ي جوري رفتار ميكنين انگار تو اين ي سال و نيم كي بچه رو بزرگ كرده ك تا ميبينن زير و روي بچه رو زير سوال ميبرن مادرشوهر من ك تا بچمو ميبينه درس اخلاق و ادب و شروع ميكنه چرت و پرت چرا لباسش اينجوريه سرما ميخوره پي پي كرده ؟ چرا انقد كم آب ميخوره ؛ واي چقد ادرارش ببخشيدا زرده ببين كلا زير سوال ميبره ؛ ي بار مشكوك ب كرونا بوديم ي هفته نرفتيم خونشون تا ديد بچه رو واي چقد لاغر شده همونجا ميخواستم بگم ي هفته غذاهاي مقوي شمارو نخورد لاغر شد 😒 خودشونو همه چي دان ميدونن شما اگه انقد حاليتون بود بچه هاي خودتونو ادب ميكردين ؛ سر تا پاي بچه رو ميبره زير سوال ك فقط بگه تو چيزي بلد نيستي ؛ منم خيلي دلم پره و بعد ي بار ك بدجور بهم تيكه انداخت غير مستقيم ديگه تو خونشون ن باهاش صحبت اضافي ميكنم ن كار ميكنم قبلا ظرف ميشستم غذا درست ميكردم در حد املت واس شام و اينا ديگه دست ب هيچي نميزنم و نميزارم واس بچم تصميم بگيره و فك كنم خودشم فهميده ؛ خيلي عذابم داد اما اين آخري هيچ جوره از دلم نميره فك كنم چوب خطش پر شده و ديگه ظرفيت نداره واس بخشش ؛ من ميفهمم چي ميگي عزيزم قوي باش 😘
سلام فدات شم ممنون از محبتت خدا عزیزانت رو حفظ کنه برات🖤🖤🖤آره دقیقا اینم اینجوریه طوری رفتار میکنه انگار کلا این بچه منو بزرگ کرده درحالیکه نه بهش محبتی کرده نه یکبار غذایی درست کرده براش نه چیزی واسش خریده و... تا میبینتش آی پوشکش پره،بچه کی ماشالا چقد تپله بهش خیلی میرسه مادرش و.... حالم ازشون بهم میخوره ،منم درکت میکنم چقد حال بهم زن هستن،دقیقا منم نه بهش زنگ میزنم نه میرم خونش کاری میکنم ن ههیچی متنفر شدم ازش
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃