2777
2789
عنوان

درد و دل رفتار خانواده همسر

141 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

موقعی که منو همسرم میخواستیم ازدواح کنیم خانواده همسرم خیلی مخالف بودن واسه همین یه کارهای خاصی میکردن،

توهین کلامی یا رفتار تند نکردن ولی مثلا واسه بله برونم آینه شمعدون استفاده شده اورده بودن که تو شمعدون هاش شمع آب شده بود. شاید به خاطر اینکه من ناراحت بشم و به هم بخوره، ولی من چیزی به روی خودم نیووردم

....

یا مثلا یه سرویس طلا ۱۴ گرمی رو ۳ بخش کردن به عنوان زیر لفظی و کادوی اعضلی خانواده هر بخشیشو بهم دادن. گرچه همسرم بعدا خودش واسم سرویس جداگانه خرید. ولی مهم اون حرکته که تو ذهنم مونده

...

یا برای شب یلدا یه دست بلوز شلوار تو خونه ای زمستونی و یه کیف و یه ۳۰۰ تومن پول بهم دادن فقط. طلا ندادن یا سفره نچیدن. حالا منم میخوام واسه شب یلدا بعد عروسی به خانواده م بگم سفره نچینن و کلا هیچی ندن

.....‌‌

حالا که ۲ سال میگذره باهام خوب شدن اما من این چیزا از ذهنم پاک نشده  اذیتم میکنه...

به نظر شما چون باهام خوب شدن نادیده بگیرم؟ یا تلافی کنم؟ مثلا به نظرتون منم یه چیز دست دوم سر فرصت به عنوان کادو ببرم برای مادرشوهرم؟ یا از این دست کارها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه الان شناختنت فهمیدن خوبی اونام خوب شدن ، پس تو بهتره خودتو خراب نکنی، یه روز دو روز که نیست یه عمر زندگیه ، هی نمیشه تو اعصاب اونا رو‌خوردی کنی اونا اعصاب تو رو

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مهم الانه که باهات خوب شدن من خودم کینه ایی هستم ولی اول شاید خوششون ازت نمیومده و فکر میکردن دختر مناسبی واسه پسرشون نیستی ولی الان دیدن نه خیلی خوبی در ضمن کش دادن اینچیزا زندگی خودمونو خراب میکنه

گناه من سادگی بود .

دیگه گذشته ها گذشته

حالا که باهات خوب شدن خرابش نکن

سفره یلدایی هم لزومی نداره بچینی

در ضمن با اینکه باهات بدبودن و قبولت نداشتن بازم به نسبت خوب تحویلت گرفتن

یک سری خانواده ها که با اینکه  مثلا راضین و خوشحال ولی یه قرونم خودشون خرج نمی کنن هرچی هم خرید باشه خود داماد انجام میده با پول خودش

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️