وای تورو خدا بگین من چیکار کنم که صورتم شروع کرده به جوش زدن اونم بزرگ و قرمز بیشتر هم رو گونم الان چندتا ماسک داشتم زدم اما فقط سرعتشون کمتر کرد ಠ︵ಠ
باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید
چند سالته برو دکتر. راکوتان چارشه اگه مقاومه وجاش میمونه
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
هم سن تو بودم شروع کردم به جوش زدن کلی دوندگی کردم ازیترومایسین انواع محلولا و ژلا.... ولی اخرش رسیدم راکوتان... کاش زودتر میخوردم جاهاش نمیموند
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
تو از دخترمنم بچه تری، متأسفم باید اونطور جواب اینجا بکسی بدم، چون جانب ادب نداشتتو رعایت نکردی، تو با 17سال سنت اومدی از منی که حرفمه تخصصمه ایراد بگیری! متاسفم تربیت نشدی وخوشابحال من که دخترم تو این صفحات نیست و پیگیر درسشه، سر از تخم درآر بعد نظر بده، تو در حدی نیستی کسیرو قضاوت کنی، و واقعا تورو دیدیم به دخترم افتخار میکنم سرش تو این پیج های بزرگترا نیست، متاسفم برای مادرت و این تربیتش