2777
2789
عنوان

از بین بردن جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست
واییی خانم چقد ادامه میدین اصن من افتضاح بدرد نخور میشه بکشین بیرون از ما مطمئنی فقط برا یه نفر این ...

خودت خواستی من لنگه تو بیکار نیستم اما درست میکنم بخدا 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
حالا هی ببند،،، هار ننته باباته که تولشون تویی، بهت اولتیماتوم رو دادم، خواستی اسم موکلمم میدم بری ب ...

سلام 

کاش اگه مشکلی با یه کاربر دارید به پدر و مادر اون کاربر توهین نکنید ... 

@نی_نی_یار_3  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت خواستی من لنگه تو بیکار نیستم اما درست میکنم بخدا 

استغفرالله هرکاری دوست دارین بکنین خواهشن کشش ندین این دعوا فقط سر یه ادم که حتی از وجود ما خبر نداره اتفاق افتاده 😐💔

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
سلام  کاش اگه مشکلی با یه کاربر دارید به پدر و مادر اون کاربر توهین نکنید ...  @نی_نی_ی ...

شما نبودی ایشون در جای دیگه بمنیکه کار بهشون نداشتم اهانت کردن حق نداشتن شمام نمیدونید نگید، من با کمال ادب با استارتر بودم ایشون با هر هر وکرمر اومدن توهین وجاهای دیگه تاپیک هی گفتن گاز نگیر عزیزم نمیدونید نگید، عین اینکه شما نظر بدید منم بیام بی‌حرمتی کنم، ایشونم بیاد اینجا اما نگه چیا نوشتن حتما سری به عنوان تایپیک بزنید، ممنونم اطلاع دادید چون مهم نیست برام، از خودم میپرسیدید بهتر بود این بچه جای بچه منه هرچی ریشخند بود بار من کنه من ج ندم! حق اهانت نداشت که منم اهانت کنم، کارشون زشت بود 

شما نبودی ایشون در جای دیگه بمنیکه کار بهشون نداشتم اهانت کردن حق نداشتن شمام نمیدونید نگید، من با ک ...

بله من در جریان نبودم ، ایشون هم اگه اهانتی کردن واقعاً باید عذرخواهی کنن و در کل کار زیبایی نیست توهین و اهانت و در شأن هیچکس نیست ... 

حق با شماست ، هر دو طرف مقصر هستن ... 

اما خب نمیدونم یکم حساسم رو پدر و مادر ، کاش فقط به خود استارتر یادآوری می کردید که حد خودشونو بدونن ... 

اگه باعث رنجش شما شدم ، عذرخواهی میکنم ...

بله من در جریان نبودم ، ایشون هم اگه اهانتی کردن واقعاً باید عذرخواهی کنن و در کل کار زیبایی نیست تو ...

گلم من گفتم بخدا اینجام به کسی اهانت نکردم چون واقعا کار زشت هست چه برا من چه هرکس اما اینکه هرهر بخنده استیکر بذاره و توجه نکنه میگم دلم میخواد کمک بتونم کنم باز می‌چرخوند میگفت، وگرنه بحث تعصب بیمارگونه به کسی خاص نبود حداقل درین سن خیلی مبرا از تعصب و وابستگی و احساساتی شدنم، اما ایشون در جایگاه کوچکتر واقعا مودی نبودن من از شما اگر خاطرت مکدر شد بعنوان یک انسان پوزش میخوام اما از ایشون که عذرخواهی نکردن و خودشون رو قربانی نشون میدن عذرخواهی نمیکنم، باور کنید بیخدایی که ناظره من زیاد ج نمیدم اما واقعا اگر حس کنم کسی کمکی بخواد وبتونم و علمش رو داشته باشم کوتاهی نمیکنم، چون ثواب داره کار این دختر آزرده خاطرم کرد وهی بمن گفتند چته گاز میگیری خوب این حرف جوابش جز با ادبیات خودشون نبود، 

گلم من گفتم بخدا اینجام به کسی اهانت نکردم چون واقعا کار زشت هست چه برا من چه هرکس اما اینکه هرهر بخ ...

ببخشید ولی من از اون اقا انتقاد کردم ولی بعدش شما شروع کردین به فحاشی و خیلی بهم توهین کردین با اینکه سعی میکردم با احترام صحبت کنم 🤦

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
بعصی وقتا میزنم ولی خیلی کمتر از قبل

رو معده یا کلیه تاثیر گذاشته؟

گلم من گفتم بخدا اینجام به کسی اهانت نکردم چون واقعا کار زشت هست چه برا من چه هرکس اما اینکه هرهر بخ ...

عزیزم ‌‌‌‌‌‌‌شما مشخصه خانم با شخصیت 

دلسوز 

و مهربونی هستید 

جدا میگم 

بالاخره برای هر کسی پیش میاد که عصبی بشه و نتونه کنترل کنه خودشو ، سرزنش نکنید خودتونو ... ♥️ 

من در جریان نبودم ، استارتر هم پس بی حرمتی کردن ... 

بگذریم عزیزم ، روز خوبی داشته باشید الهی ... ♥️