2777
2789
عنوان

از بین بردن جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست
ببخشید ولی من از اون اقا انتقاد کردم ولی بعدش شما شروع کردین به فحاشی و خیلی بهم توهین کردین با اینک ...

نه دقیقا برعکس میگی، بهرحال مرسی بابت توهینات، واقعا نه وقت دارم نه مهمه برام اونچه باید رو دیدم ازتون خدا هدایت کنه، برو دختر خوب زود نپر بکسی که آزاری بهت نداره، این وقتو بذار برای ایندت 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
نه دقیقا برعکس میگی، بهرحال مرسی بابت توهینات، واقعا نه وقت دارم نه مهمه برام اونچه باید رو دیدم ازت ...

من عذر میخوام که باعث رنجشتون شدم یه دفعه فحاشی کردین منم ناراحت شدم ادامه دادم 🤦💔

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ‌‌‌‌‌‌‌شما مشخصه خانم با شخصیت  دلسوز  و مهربونی هستید  جدا میگم  بالا ...

سپاسگزارم، خودمم هیچ خوشم نیومد اینطور تند رفتم اما واقعا احترام همیشه مهمه برام، بخدا من دختر خونده دارم چنان باهاش رفیقم خدام شاهده دنیاش منم، پس اگر مشکلی داشتم دخترمم ازم آزرده بود، دختر خودمم 18 سالشه ولله سرش تو کتابه تا یک شب اصلا نمیدونه اینجا چه شکلیه، استارتر لطف کردن روز منو ساختن، بازم عیب نداره، اما استارتر یادبگیر تعامل با آدمها وهر سلیقه رو درباره اون نقطه نظر که ایراد گرفتی هم جواب دارم، از شمام ممنونم باعث ختم این بحث پوچ بودید، نه درشأن من بود اون کلمات و نه احتمالا استارتر اما با بگیره توهین نکنه و لاپوشانی نکنه بابت بی‌حرمتی، بازهم از شما پوزش میخوام دوست گرامی، شمام روز خوبی داشته باشید، روزگار سختیه همه گرفتارن باید آرامش بهم بدیم نه این چیزهارو، روز بخیر 

من عذر میخوام که باعث رنجشتون شدم یه دفعه فحاشی کردین منم ناراحت شدم ادامه دادم 🤦💔

عزیزم تو همسن دخترمی آخه چرا گردن من میندازی تند روی ات رو دختر خوب، بهرحال بیخیال اون خانم سبب خیر شد، بذارهمه نظر بدن بد یا خوب از دید منو تو، نخندیم بهم، زخم نزنیم بهم، هممون کم فکرو خیال و دغدغه نداریم، اوکی ازمن رنجیدی؟ از نظرت من مقصرم؟ ازم کم نمیشه تورم نمیشناسم، ازت عذر میخوام، مراقب دلت باش نذار سیاه شه عشق بدیم به همه خلق خدا، میدونی دنیا به اندازه کافی بد شده ما نباید اجازه بدیم زنجیر محبت پاره شه، من کوچیک مامان بابای شمام، خدام منو ببخشه، برو مراقب خودت باش، 

عزیزم تو همسن دخترمی آخه چرا گردن من میندازی تند روی ات رو دختر خوب، بهرحال بیخیال اون خانم سبب خیر ...

مقصر منم هستم خیلی زود عصبی میشم اخه دل خوشی از این اقا ندارم خیلی معذرت میخوام خیلی ممنون بابت توصیه هاتون❤️

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
سپاسگزارم، خودمم هیچ خوشم نیومد اینطور تند رفتم اما واقعا احترام همیشه مهمه برام، بخدا من دختر خونده ...

این چه حرفیه عزیزم ، اختیار دارید ... ♥️ 

شما مادر واقعاً خوبی هستید پس ، همین که با دختر خوانده تون رابطه ی خیلی خوبی دارید ، نشون میده که چقدر محترم و مهربون و انعطاف پذیر هستید ... 

امیدوارم شما و دخترای عزیزتون موفق باشید الهی همیشه ... ♥️ 

حق با شماست عزیزم ، منم استفاده کردم از توصیه های مادرانه و دلسوزانه تون ، ممنونم از شما ... ♥️ 

جدا خوشحال شدم از هم صحبتی با شما ، روز خیلی خوبی داشته باشید ♥️

این چه حرفیه عزیزم ، اختیار دارید ... ♥️  شما مادر واقعاً خوبی هستید پس ، همین که با دختر خوان ...

نه اشتباه نگید اونکه یاد گرفت وزود درس پس داد منم، دیدید که اخطار شما ختم بخیرش کرد ☺️زود تلنگرم زدید وبیزار از کلماتی که بهرحال نباید بر دل وزبان آورد، من خوب نباشم با دختر خوندم دودش چه اینجا چه آخرت چشم خودم میره بماند که چقدر آزردنم اما در نهایت اون بچه پشت من بود و همرو پس زد جز من، محبت دارید ❤️شما زود منو به حالت خودم برگردوندی از خشم، ممنونم برای دعای قشنگتون، هرجا هستید تنت سلامت و قلبتون از آرامش پر باشه و خدا هرلحظه نعمت‌هاش رو برات سرازیر کنه، لطفتون زیاد بود بمن، پاینده باشید الهی❤️❤️

نه اشتباه نگید اونکه یاد گرفت وزود درس پس داد منم، دیدید که اخطار شما ختم بخیرش کرد ☺️زود تلنگرم زدی ...

دورت بگردم عزیزم ، این چه حرفیه ، شما با برخورد و رفتار زیبا تون درس بزرگی دادید به ما ، من که واقعاً لذت بردم از این حجم از منطق و درک و مهربونی ای که تو وجودتون دارید ♥️♥️♥️ 

لذت بردم از طرز فکر زیباتون ، قلب مهربونتون ♥️♥️♥️ 

ممنونم واقعا عزیزم بابت تک تک اون دعا های قشنگ ، منم برای شما هیچی جز عاقبت به خیری و سلامتی و شادی و برکت روز افزون نمیخوام مهربون جان ♥️♥️♥️ 

بازم ممنونم عزیزم ♥️♥️♥️

دورت بگردم عزیزم ، این چه حرفیه ، شما با برخورد و رفتار زیبا تون درس بزرگی دادید به ما ، من که واقعا ...

زبانم قاصره نازنینم، هنوز بابت کلماتی که نگاشتم خجلم وبعداینکه اینهمه خوبی از وجود خودشنلسا انرژي میدید به دیگران، با استارتر عزیزم هم دوست شدم، هردو دلجویی کردیم وباز مسبب این کار زيبا شما بودید، ممنونم وسپاسگزار، ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️باور کنید من گاهی به بچه ها میگن آشنا یاد میگیریم ومن هم از شما باز یاد گرفتم، نمیدونم کجایید که هستید و.. اما خودتون بسیار فرهیخته برخورد کردید ومشخص که اهل کتاب واهل معاشرت واصالت من امروز وجهه بدی از خودم رو هم دیدم هم نمایان کردم واین برای من باز به دور از سن وشأنم بودباز هم ازشما واستارتر گلمم عذر میخوام، هرچه بود گذشت اما قلب مهربان وسرشار شما منو بخودم آورد من نازیبا گفتم امیدوارم خدا هم بگذره بهرحال حق الناس نشه برام، مرسی از خدای مهربان که هنوز امثال شمای گوهر کیمیا هستند اینو جدی عرض کردم، حتی استارتر هم همینطور❤️❤️❤️❤️کلی قلب گذاشتید من شرمنده شدم، 🌹🌹🌹🌹🌹و کاش چنین دوستی رو آدم ها در زندگی خودشون داشته باشند قدر خودتونو بدونید، ممنون برای انرژی محبت وعشق شما، آنا باشی عزیز دلم 🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️