2777
2789
عنوان

خرگوش نحسه؟🤦

23389 بازدید | 38 پست

سلام دوستان.

من خرگوش رو سرچ کردم و بدون استثنا یعنی واقعا بدون استثنا یه نفر نوشته بود نحسه مثلا بابام تصادف کرده خواهرم مریض شده😑

حیوون خداس مگه میشه خدا بیاد مخلوقش رو نحس و بد یُمن به وجود بیاره ..

این مطلب رو من از یه سایت کپی کردم خیلی جملاتش روون نبود ولی بخونید و لطفا تو هر تاپیک خرگوش داری نگید نحسه و اومد نیومد داره و...

بفرمایید:

خیلی ها اعتقاد بر این دارند که خرگوش ها شوم هستند .

حال به سراغ واقعیت قضیه می رویم و براتون توضیح می دهیم که قضیه از چه قرار است .

در دوران قدیم به خصوص در فصل زمستان وقتی خرگوشی را در مزرعه ها می دیدند .

و به علت آنکه خرگوش ها محصولات کشاورزی را می خوردند

و مهم تر از همه زاد و ولد بسیار زیاد داشتند . – یکی از علل نحس بودن –

کشاورز ها استرس زیادی داشتند و می ترسیدند

که خرگوش ها در مزرعه ی آن ها زاد و ولد کنند .

و تمام محصولات را در زمستان ها بخورند علاوه بر این ها

شروع به جویدن حصار ها و طویله های چوبی می کنند .

کشاورز فقط خرگوش رو میده و کل زمستون خشک شدن محصولات کشاورزیش رو...چون خرگوش ها دندون های خیلی محکمی دارن و میتونن یه باغ رو با خوردن ریشه های درخت ها خراب کنن.

و در آخر اینکه الان قرن 21 هستیم ..

لطفا لطفا این عقاید خرافات رو با خودمون نبریم برای بچه هامون.

پ‌ن:یه چیزی یادم رفت به پیر به پیغمبر که خرگوش ماده به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه پریود خارجی نداره داخلیش رو هم اصلا شما متوجه نمیشید اگه دیدین رنگ ادرارش قرمز هست به خاطر خوراکی رنگ داری هست که خورده.

خرگوش من نر هست یه بار چند تا زرشک خورده بود قرمز جیش میکرد .

آخیش تمام💙

والا ما قبلا داشتیم ...حتی بچه هم آوردن...یادم نمیاد نحسی داشته باشن برامون

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قدیمیا میگن نحسه برادرشوهرم میگفت من تا خریدم همون روز پنج میلیون ضرر دیدم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
ما داشتیم  نحسی نداشت فقط بسکه همه چیزو میجوعه چیز سالم تو خونه نمونده بود

آره خب طبیعتشونه.

سگ و گربه هم خیلی وسایل خراب میکنن.

موکتای خونه ی ما هم هر جا نگاه کنی یه گاز گوششون هست😂

شوهر خاله ام خونه ی ما نمی آد چون میگه دیدن خرگوش برام ممکنه اومد نیومد داشته باشه😑 یعنی دلم میخوا ...

بگو نیا به درک😒😒😒😒😒دیدن شماهای خرافاتی هم نحسی داره

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

آره خب طبیعتشونه. سگ و گربه هم خیلی وسایل خراب میکنن. موکتای خونه ی ما هم هر جا نگاه کنی یه گاز گو ...

اوووه خوبه اعصابت میکشه که خونه رو اینجور کنه 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
قدیمیا میگن نحسه برادرشوهرم میگفت من تا خریدم همون روز پنج میلیون ضرر دیدم

خب اون با اون انرژی که وااای الان یه بلایی سرم می آد آورده بود اون طفلک رو ...

من الان یک ساله دارم جز عشق بی توقع ،جز مهربونی جز انرژی مثبت هیچی ازش نگرفتم 

نامردیه به خدا 

پدر شوهر و مادر شوهر  منم میگن خرگوش و پرنده برامون اومد نداره 

تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم من عاشق حیوون ولی نمیتونم بیارم، یه بار شوهرم خرگوش خرید تو خونه نگهش می‌داشتیم از ترس اینکه اتفاقی برای خانواده شوهر نیافته که بخوان ربطش بدن به خرگوش ازشون پنهون کردیم 

بعد از ده روز دیدم گناه داره هوای آزاد نمیتونم ببرم دادم رفت

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
خب اون با اون انرژی که وااای الان یه بلایی سرم می آد آورده بود اون طفلک رو ... من الان یک ساله دارم ...

نگه داری ازش سخته ؟؟منم خیلی دوست دارم😍😍 ولی میترسم بیارم نتونم خوب ازش مراقبت کنم

اوووه خوبه اعصابت میکشه که خونه رو اینجور کنه 

مامان من کاملا مخالف نگهداری حیوون هست..این بچه رو به زور خریدم با اینکه رو وسایلش حساسه یه بار ندیدم سر این بچه داد بزنه..

خرگوشم تو تراس زندگی می‌کنه برای تفریح می آد تو خونه می‌چرخه کاغذ دیواری میخوره موکت می‌کنه ..عاشق قند و شیرینی دزدیدنه (واقعا برمیدارند می‌بره یه جایی یواشکی میخوره)..😍😂