2777
2789
عنوان

خرگوش نحسه؟🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 23410 بازدید | 38 پست
خب اون با اون انرژی که وااای الان یه بلایی سرم می آد آورده بود اون طفلک رو ... من الان یک ساله دارم ...

اره شاید من خودم حیوونارو دوست دارم ولی چون میترسم ازشون‌نمیتونم نگه دارم از ملخم میترسم 🤦‍♀️

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
پدر شوهر و مادر شوهر  منم میگن خرگوش و پرنده برامون اومد نداره  تو یه ساختمون زندگی می‌کن ...

الهی☹️خوکچه دوست نداری؟کوچیک تر از خرگوش هست نگهداریش هم کمی آسون تر ...من از دستاشون میترسم یه کوچولو ولی بازم عاشقشونم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامان من کاملا مخالف نگهداری حیوون هست..این بچه رو به زور خریدم با اینکه رو وسایلش حساسه یه بار ندید ...

ای جان چه جالب 

منم دخترم کوچیکه خیلی از حیوونا خوشش میاد ولی من اعصابم نمیکشه که خونه زندگیم اینطور بشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نگه داری ازش سخته ؟؟منم خیلی دوست دارم😍😍 ولی میترسم بیارم نتونم خوب ازش مراقبت کنم

یکم سخته..خصوصا نژاد لوپ که بازیگوش تر هست 

ولی خب اگه عاشقشون باشی تمیز کردن خونشون و رسیدگی بهشون آنقدر لذت بخش هست که خدا می‌دونه😍

عزیز دلم هر سوالی داری در مورد نگهداریش دونه دونه بپرس کامل توضیح میدم سایت هایی که گوگل می آره ایراد زیاد داره ..چون خرگوش حیوون نسبتا ارزونی هست نامردی میکنن اطلاعات رو به روز نمیکنن..

در مورد نژاد ..نگهداری.غذا خونشون هر چی میخوای بدونی بپرس بگم بعد برو بخر که خدایی نکرده بعد اینکه آوردی پشیمون نشی بری واگذار کنی

اره شاید من خودم حیوونارو دوست دارم ولی چون میترسم ازشون‌نمیتونم نگه دارم از ملخم میترسم 🤦‍♀️

ملخ؟😂والا منم فکر کنم بترسم از اون...

ولی جدای همه ی این ها 

واقعا جای نگهداری حیوون توی خونه نیست..درسته خرگوش من خونگی شده ولی طفلک از کلی نعمت محروم شده نعمت زن و بچه ..قلمرو طلبی ..گروهی زندگی کردن 

ای جان چه جالب  منم دخترم کوچیکه خیلی از حیوونا خوشش میاد ولی من اعصابم نمیکشه که خونه زندگیم ...

ای جان💙دخترتون کوچیک باشه نمی‌تونید نگه دارید.یک ممکنه بچتون آسیب بزنه یا خدایی نکرده اگه دخترتون زمینه آلرژی داشته باشه آسم بگیره دور از جون..

اگه خیلی اصرار کرد دخترتون همسر از همشون راحت تر هست ..توی یه شیشه نگهداری میشه و اصلا نیاز نیست تو خونه بچرخه..

اگه از جای معتبر بخرید هم مریضی ای بهتون نمیده ..ولی در کل جای حیوون به قول مامانم تو خونه نیست هم اون طفلک افسرده میشه هم ممکنه مریضی ای بینمون رد و بدل بشه

واییی ممنونم 😍😍😍

چندتا موضوع هست که خیلی برام مهمه

اول اینکه مسئله دکتر بردنشون چجوریه باید مثل سگ یا گربه مرتب ببرم ؟واکسن دارن؟

بعد ما حیاط داریم میشه بجز اون خونه مخصوصی که داره توحیات ازش مراقبت کرد 

واینکه ازین غذاهای مخصوص دارن؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد🙈

ملخ؟😂والا منم فکر کنم بترسم از اون... ولی جدای همه ی این ها  واقعا جای نگهداری حیوون توی خون ...

زن و بچه🤣 خب زن بگبر براش گناه داره راه خطا میره😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
واییی ممنونم 😍😍😍 چندتا موضوع هست که خیلی برام مهمه اول اینکه مسئله دکتر بردنشون چجوریه باید مثل ...

میگن حتما باید چکاب سه خرگوش ولی من یک ساله دارم دوبار تلفنی با دوست بابام که دامپزشکه حرف زدم گفت خوب غذا میخوره؟خوب میخوابه؟سرحاله؟بازی میکنه؟شکل پوپ هاش مثل همیشه اس؟

خب دخترم سالم هست.اگه تغذیه سالم باشه حتی بالای پنج سال هم ممکنه مشکلات دندانی براش پیش نیاد

واییی ممنونم 😍😍😍 چندتا موضوع هست که خیلی برام مهمه اول اینکه مسئله دکتر بردنشون چجوریه باید مثل ...

واکسن نداره اگه کسی بگه واکسن ضد انگل زدم دروغه یا سرش کلاه گذاشتن ..

خرگوشت اگه فقط تو خونه باشه و بیرون نگرده اصلا انگل نمیگیره(یا در تماس با دیگر حیوانات خصوصا پرنده ها نباشه)..خرگوش من یه بار انگل گرفت با دارو یک هفته ای خوب شد..(دارو رو توی ظرف آبش میریختم )

زن و بچه🤣 خب زن بگبر براش گناه داره راه خطا میره😂

نههههه😂شعار هر خانه یک خرگوش 

چون خیلی زاد و ولد میکنن و بی نهایت بچه های بدی هستن با بچه هاشون هم رابطه جنسی بر قرار میکنن☹️😂بیشعورا...

تا حد امکان باید عقیم کرد که یادش بره همچین حسی دار(می‌دونم ظلمه ولی واقعا جفت آوردن اشتباه محض هست)☹️

حیاط عالیههه برای نگهداری فقط تابستون ها کمی گرم میشه که سر ظهرا برو طفلک و بیار توی خونه که تلف نشه(گرما زده میشن و حتی میمیرن)

و زمستون ها هم یه باکس هاید(که چوبی یا کاغذی باشه با یکم ماه که گرمش کنه)کافیه

نههههه😂شعار هر خانه یک خرگوش  چون خیلی زاد و ولد میکنن و بی نهایت بچه های بدی هستن با بچه هاش ...

یا خدا همون بهتر زن نداره وگرنه بی ناموس میشد 😂😂😂

غذا فقط یونجه و آب 

یونجه خشک زیر سه ماه بهتره برگ یونجه خشک هم باشه ولی بعد سه ماه ترجیحا فقط ساقه یونجه خشک(آنقدر قشنگ میخورن یونجه رو😍)

پلت هم یه تقویتی یا بهتر بگم تشویقی هست 

میتونی بدی 

میتونی ندی 

اتفاقا بعد سه ما کلا ندی بهتره چون باعث میشه دندون ها بد رشد کنن.

این و نپرسیدی جای جیششون رو یاد میگیرن و شاید فقط پوپ هاشون بریزه رو زمین ..جیششون فقط توی ظرف جیششون 

خیلی باهوشن ولی بس که لجبازن تا نخوان کاری رو انجام بدن یاد نمیگیرن😂

یا خدا همون بهتر زن نداره وگرنه بی ناموس میشد 😂😂😂

دقیقا😂مرتیکه همش دنبال یه جا بود(تو دست و پای ما)..فکر کن کلللل یه هفته ما دست و پاهامون رو قایم میکردیم ازش😂😂😂😂😂

فهمید ناراحت میشیم کلا یادش رفت پسره😂انقدر بچه ی خوبیه