2777
2789
عنوان

خرگوش نحسه؟🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 23410 بازدید | 38 پست
غذا فقط یونجه و آب  یونجه خشک زیر سه ماه بهتره برگ یونجه خشک هم باشه ولی بعد سه ماه ترجیحا فقط ...

❤❤❤❤❤😍😍😍😍مرسییییی

تاپیکتو ذخیره کردم میشه اگه بازم سوالی داشتم ازتون راهنمایی بگیرم؟☺

❤❤❤❤❤😍😍😍😍مرسییییی تاپیکتو ذخیره کردم میشه اگه بازم سوالی داشتم ازتون راهنمایی بگیرم؟☺

حتما💙لطفا با آگاهی خرگوش بخر..اگه خانواده است مشکلی ندارن و برات فرقی نمیکنه که بچگی بزرگش کرده باشی حتما خرگوش واگذاری بخر یا بگیر ..

خواهش میکنم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا😂مرتیکه همش دنبال یه جا بود(تو دست و پای ما)..فکر کن کلللل یه هفته ما دست و پاهامون رو قایم می ...

وای جونم عکسشو تونستی بفرست ببینم چه شکلیه عاشقش شدم که 😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
والا الان ازش عکس ندارم تو گوشیم بذار یه موقع که قیافه اش خوابالو نبود عکس میذارم تگت میکنم عزیزم💙

اره حتما بزار ببینم این آقای هیزو 😅😅😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
الهی☹️خوکچه دوست نداری؟کوچیک تر از خرگوش هست نگهداریش هم کمی آسون تر ...من از دستاشون میترسم یه کوچو ...

ووی نه😁 از دور دوسشون دارم ذوقشون میکنم، منم چون شبیه موشه و مثل شما از دستاشون میترسم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
یکم سخته..خصوصا نژاد لوپ که بازیگوش تر هست  ولی خب اگه عاشقشون باشی تمیز کردن خونشون و رسیدگی ...

نو رو خدا درخواست دوستیم‌ رو قبول کن‌ آجی منم دام میخواد یه خرگوش ترجیحا بود بخرم میشه تو کمکم کنی راهنماییم کنی🥺🥺

یه سوال اصلی دارم اینم که میتونم توی اتاقم یه قسمت رو با خیار مخصوص جدا کنم اونجا زندگی کنه؟چون بعضی ها میگن خیلی خیلی بو میده و بو طویله میگیره خونه

و اینکه میگن ممکنه داد بزنه کسی اینا از ترس سکته کنن 

گاهی تو خونه دعوا شه اینکه ببرمش بیرون یا در رو ببندم کافیه میترسم طوریش شه

و اینکه یه خواهر ۲ ساله دارم ممکنه موجب شه خواهرم مریضی بگیره و یا اینکه خواهرم به سر و صداش موجب ترس و سکته اون خرگوش شه؟؟(تنها مشکلی دارم که شک دارم بخرم یا نه یکی اینه‌که مریض نکنه خواهرم پ بقیه رو یکی اینکه خونه بیش از حد بو میگیره و مامانم بدش میاد یکی اینکه نکنه با سر و صدای بعضی وقتای خواهرم باعث شه سکته کنه😖)

موفرفریم🥺❤️‍🩹قد بلندم😂❤️‍🩹چشم و ابرو مشکی🥲❤️‍🩹چشای منم سگ داشت ولی به مرور رفت توی اعصابم😔😂تازههههه گناه منم خوشگلیم بود خدا گناهام رو بخشید این شکلی شدم😔😂❤️ خیلیا میپرسه من ازدواج‌کردم؟دوستان من قبلا تا پای سفره عقد رفتم حتی عاقد هم اومد ولی خب دیگه عروس داماد اومدن مجبور شدم بلند شم🥴😂عاشق ژانر طنز و ماجراجویی😂🏃همیشه در همه جا دلقک بودم و هسدمممم😂😎روابط اجتماعیم بالاست و با همه دوستم😁❤️البته همیشه دوست های صمیمی و اکیپم برام با بقیه فرق داشتن و دارن🥲😂❤️‍🩹این کاربری که مال مادربزرگ دختر خالم بوده رو هم تاسیس کردم ولی تنهایی استفاده نمیکنم و به همه ی دوستام که کاربریشون ترکیده هم دادم استفاده کنن😂😑❤️‍🩹پس اگه تاپیک ها متفاوت بود تعجب نکنین☺️😆به اسم کاربریم گیر ندیننننن😑😚و اینکه کاربر جدید نیستم ۲ سال کاربر خاموش بودم یه سال کاربری زمرد” رو داشتم و ترکید و یه سال و نیم هم کاربری “شاد غمگین مهربون خفن”رو داشتم  و تقریبا از سال۹۸ توی نی نی سایت عضو بودم.#نی_نی_یار_تعلیق_نکنننن دیگه شماره نداریممممم😩🤐🤣دوستان من دوست ندارم کسی رو برونجونم و اگه اینجوری شد بهم بگین.انتقاد پذیر هم هستم به شرط اینکه مودبانه باشه و تویی که نظرت با من مخالفت میتونی ریپ بزنی ولی هم مودب باش و سعی نکن نظرتو بهم تحمیل کنی❤️و خیلی خوشحال میشم که توی تاپیک هایی که دارین منم تک کنین😁❤️و اینکه با هم دوست بشیم هم خوبهههههه😆❤️‍🩹دیگه حرفی ندارم و خوشحالم که در کنار شما مهربونا هسدممم🥲😂❤️‍🩹از دخترای با انرژی و دلقک های نی نی سایتم خیلی خوشم میاد چه خوب میشه دوست شیم😂❤️‍🩹