2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون حلاله؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 56 پست
اره خب تبعیضه

خیلی

کارنامه یکی از سهمیه دار هارو دیدم

حتی یه درس رو هم بالای 30 درصد نزده بود

پزشکی دولتی ساری قبول شد !!!

حرومشون باشه

از سن ما که گذشت ولی هزاران نفر به خاطر حق کشی اینا چه بلاها که سرشون نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلااااله بابا.الان اینجا میان میخورنت. میگن نه حرومه و فلان.درصورتی که اونام اگه داشتن استفاده میکر ...

خب خواهرم مسائل شرعی براش مهمه،ولی از طرفی هم اگه استخدام نشه معلوم نیست چن سال طول بکشه،خواهر من همیشه تو ازمون استخدامیا نمره خوب میاره،یعنی میخام بگم لیاقت این شغل رو داره

عزیزم اگر خواهرتون بدون سهمیه وارد شده و تا اینجای کار واقعا انرژی گذاشتن و کاربلد و باسواد هستن ، بنظرم حقشونه که رسمی بشن و نوش جونشون

ولی اگه کسی چه برای دانشگاه چه برای کار با سهمیه وارد بشه ، از نظر من و خیلیای دیگه جای ماهارو گرفتن و حرررام اندر حررررااااام است.

وقتی چیزی  مقررات جامعه باشه ایرادی نداره اگر کسایی که شامل حالشون میشه استفاده کنن . من خودم تا حالا چیزی استفاده نکردم چون سهمیه ای هم نداشتم که اگر داشتم استفاده می‌کردم. و از نظر خودم کسایی که استفاده میکنن ایرادی نداره

کاربر مرد هستم 
خب پارتی های خودشون رو میاوردن متاسفانه،وگرنه نمره قبولی رو میاورد

پس خواهر شما هم با سهمیه بره فرقی با اون پارتی ها نداره !

و معلوم نیست بعدش آه چند نفر پشت سرش باشه

خود دانید عزیز

نه خب الانم جزو کارمندای خوب اون ارگان هست،اگه استخدامم نشه اخراج نمیشه.ولی خب قراردادی هست

آها ولی خب در هر حالت از نظر من حلاله ولی خب بستگی به اعتقادات هرکسی داره ممکنه خیلیام بگن کار درستی نیس

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘