خواهر من کارمند قراردادی ی ارگانی هست،چنبار ازمون استخدامی داده که نمره ی قابل قبول میاورد،ولی خب بخاطر پارتی بازی قبول نمیشد و استخدام رسمی نبود،حالا قرار شده تو اون ارگان تبدیل وضعیت بشه،مثلا نیروهای قراردادی رو رسمی میکنن،ولی فعلا اولویت با فرزندان ایثارگراست،پدر منم ایثارگری ۵ درصد داره،که باهاش خواهرم استخدام میشه،در اصل اگر استخدامم نشه کارمند اون ارگان هست و اخراجش نمیکنن،حقوقشم فقط ۳۰۰ تومن فرق میکنه،بعد از ی مدتم باقی نیروهای قراردادی میخان استخدام رسمی بشن،حالا خواهرم میگه به نطرتون اگه با سهمیه استخدام بشم حلاله
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه من سال دیگ کنکور دارم زیاد میرم این چیزارو میگردم
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
آخ باز یادم اووردی.من ۷سال پیش امتحان دادم ولی روحانی اومد گفت بودجه نداریم شرکتی باشین سال بعد استخداممون میکنیم.هنوز همون شرکتی موندیم.دیگه هم اومدم سر کار فرصت درس خواندن نبود .الان با سهمیه ایثارگری پدرش ۸ماه سربازیشو رفته جبهه تازه طرحی هستن یه دفعه رسمیشون کردن بدون آزمون و گزینش.خدا ازشون نگذره