2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون حلاله؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کارنامه یکی از سهمیه دار هارو دیدم حتی یه درس رو هم بالای 30 درصد نزده بود پزشکی دولتی ساری ...

حتما سهمیه ش بالا بوده،خب من خواهرم تو اون ارگان کار میکنه،عملا فرقی براش نمیکنه،منم کسی که لیاقت نداره رو واقعا ناحق میدونم

نه بابا،کی گفته😐😐😐اون سهمیه ش خیلی بالاست

داداچ خودم دیدم تو سایت قلمچی

اخه من سال دیگ کنکور دارم زیاد میرم این چیزارو میگردم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ظاهرا امسال 60 درصد قبولی های پزشکی اوضاعشون همینی هست که گفتید

فقط میتونم بگم خاک تو سرشون با این قوانین و بی عدالتی هاشون

اون پزشک قراره چی از اب دربیاد ؟

تهش همینان که چاقو و پنس تو شکم مریض جا میذارن و سوچورایی که میزنن بدتر میکنه وضع رو ...

وقتی قانون هست حلال دیگه کاش بابام منم ایثارگر بود . اینقد آزمون دادم و قبول شدم و نتونستم برم سرکا ...

تو آزمون تاثیر نداشت اصلا،الانم کارمندای همون ارگان رو که بالای ۵ سال سابقه دارن استخدام میکنن

حتما سهمیه ش بالا بوده،خب من خواهرم تو اون ارگان کار میکنه،عملا فرقی براش نمیکنه،منم کسی که لیاقت ند ...

ما که هر نظری داشته باشیم شما تهش حرف خودت رو میزنی که نمره اورده و استحقاق داره و حقشه !

پس نظر ما براتون بی اهمیته جانم

موفق باشن خواهرتون (( البته اگه حق کسی ضایع نشه تو این مسیر ))

آخ باز یادم اووردی.من ۷سال پیش امتحان دادم ولی روحانی اومد گفت بودجه نداریم شرکتی باشین سال بعد استخداممون میکنیم.هنوز همون شرکتی موندیم.دیگه هم اومدم سر کار فرصت درس خواندن نبود .الان با سهمیه ایثارگری پدرش ۸ماه سربازیشو رفته جبهه تازه طرحی هستن یه دفعه رسمیشون کردن بدون آزمون و گزینش.خدا ازشون نگذره

عزیزم اگر خواهرتون بدون سهمیه وارد شده و تا اینجای کار واقعا انرژی گذاشتن و کاربلد و باسواد هستن ، ب ...

نه گلم،همون استخدام قراردادی هم با توان خودش قبول شده،ولی برا رسمی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پس خواهر شما هم با سهمیه بره فرقی با اون پارتی ها نداره ! و معلوم نیست بعدش آه چند نفر پشت سرش باشه ...

خب با استخدام خواهرم کسی اخراج نمیشه گلم،انگار کارمندای همون ارگان رو فقط تبدیل وضعیت میکنن

خب با استخدام خواهرم کسی اخراج نمیشه گلم،انگار کارمندای همون ارگان رو فقط تبدیل وضعیت میکنن

نیازی نیست برای من توجیه کنید عزیز

چون من نه ایشون رو میشناسم نه در مورد کارشون اطلاعاتی دارم

هر جور که عقلتون میگه درسته همون کار رو بکنید 

داداچ خودم دیدم تو سایت قلمچی اخه من سال دیگ کنکور دارم زیاد میرم این چیزارو میگردم

من والا خودم قبول شدم پرستاری حتی ی درصدم نداشتم،کاش داشتم الان دکتر بودم🤣🤣برخلاف خواهرم من برام مهم نیست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️