2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون حلاله؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 56 پست
خب خواهرم مسائل شرعی براش مهمه،ولی از طرفی هم اگه استخدام نشه معلوم نیست چن سال طول بکشه،خواهر من هم ...

خب خواهرت نره کس دیگه از سهمیه ش استفاده میکنه.سهمیه حقه.حلاله.اگه حلال نبود تو کشور هم نبود این قوانین

تورو سننه قربونت برم!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ باز یادم اووردی.من ۷سال پیش امتحان دادم ولی روحانی اومد گفت بودجه نداریم شرکتی باشین سال بعد استخ ...

خواهر منم ۷ ساله قراردادیه،سه سالم شرکتی بود،خدایی باید رسمیشون کنن،حق شمام هست که رسمی بشید،قانون تبدیل وضعیت خیلی وقته داده شده ولی متاسفانه عرضه استخدام ندارن🤦‍♀️🤦‍♀️

خواهر منم ۷ ساله قراردادیه،سه سالم شرکتی بود،خدایی باید رسمیشون کنن،حق شمام هست که رسمی بشید،قانون ت ...

ببین در اصل بعد چند سال قراردادی باید خودبخود پیمانی بشن بعد چند سالم رسمی.ولی کشور ما قانونها رو اجرا نمیکنه.کلا مملکت ما هیچ چیزی درست نیست

ببین در اصل بعد چند سال قراردادی باید خودبخود پیمانی بشن بعد چند سالم رسمی.ولی کشور ما قانونها رو اج ...

آره دیگه خواهرمم میگه الان استخدام نشم معلوم نیست چن سال طول بکشه،متاسفانه عرضه ندارن که رسمی کنن،رئیسی که خیلی مصرانه میخاد اجرا کنه ولی معلوم نیست بتونه یا نه