2777
2789
عنوان

دعوامون و فحاشی شوهرم

714 بازدید | 53 پست

میشه بخونین بعد بگین من چیکار کنم؟:(

پریشب شوهرم اومد سراغم ک منو ببره خونشون ، توی راه صحبت شد بهش گفتم ک من و مامانم و مامانش میخوایم بریم بازار برای خرید یه سری وسایل جهیزیم 

شوهرم گف خوب میخوای منم باهاتون بیام ؟ گفتم نه لازم نیس ولی اگ دوس داری برگشتنی بیا باهامون ک وسایل زیاد باهامونه یه مرد باهامون باشه ، گف چشم و حتما میام خیلیم خوشحال بود

رسیدیم خونشون مامانش راجب بازار رفتنمون ص کرد جلوی پدرشوهرم 

منم گفتم آره برگشتنی (مثلا اسم شوهرم سعید ) سعید هم میاد ک وسایلو میخایم بار بزنیم همراهمون باشه ، یهو شرو کرد خندیدن و اینکه نه بابا سعید بیاد چیکار ، منم توضیح دادم ک وسایل زیاده نمیتونیم خودمون و سه تا زنیم و نمیشه ما بار بزنیم و دنبال ماشین بگردیم 

هیچی نگف ، باز صحبتش افتاد باباشم ب شوهرم گف نه لازم نیس تو بری و روز شنبه خودت کلی کار داری ! انگار مثلا شوهرم خودش نمیدونه ک کار داره! شوهرمم یکم شل شد  ، ب من گف حالا اگ وقت کردم میام 

منم گفتم مگه خودت نگفتی تو ماشین میام؟ 😐گف حالا وقت کردم میام عزیزم و تموم شد 

ادامشو پست بعد مینویسم فقط تروخدا مزه نپرونید 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نه رفتین

نه خریدین

سر بار کردنش دعوا میکنین؟؟؟؟

والا هر چی جهیزیه خریدم  مثل مرد وایسادم  دم وانت بار زدم 

چون همسرم نمیتونست بیاد

وقت نمیشد از به پدرمم اطلاع بدم

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

کاش لال شن تو مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت نکنن . همه فتنه ها از گور همین دخالتها و حرف زدنهای بیجای خانواده شوهر و دهن بین بودن شوهر 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چرا برای خرید جهازت مادرشوهرت باید بیاد ؟ مگه وسایلی هست که باید اونا بخرن بعنوان شیربها؟

والا برا منم عجیب بود 

جهت تو با مادرت و پدرت برو بخر نه شوهر و مادر شوهر 

چند وقت بعد انتظار داری تو زندگیت دخالت نکنه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

بگو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

منکه از سیخ تا سوزن جهازمو کسی از خانواده شوهرم ندید تااااا روز عروسی

مادرشوهرت میخواست بخره جهازتو؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خلاصه فردا صبح زود با مامانم و مادرشوهر رفتیم بازار 

بعد ک خریدامون تموم شد شوهرم ز زد گف عزیزم بیام و کارتون تموم شده؟ گفتم ارع بیا 

اومد و کلی وسیله خریده بودیم صندوق عقب ماشین و پر کردیم و کلیم تو جایی ک نشسته بودیم جابجا کردیم و راه افتادیم

بعد از چن ساعت ک برگشتیم شوهرم بهم پیام داد ک واس چی ب من گفتی بیام الکی از کارم زدم ، چیز زیادی نخریده بودین ک لازم باشه من بیام و این حرفا

منم گفتم چرا عزیزم لازم بود ، تو نبودی ک نمیتونستیم ماشین بگیریم (چون واقعا هم نمیشد خودشم ک اومده بود با یه یارو حرفش شد بعد یه ماشین دیگ پیدا کرد)

بعد دوباره گف نه لازم نبود و مگه چی خریده بودین ! 

حالا شما حساب کنید ما چهار نفر آدم بودیم همه دستامون پر از وسایل بزرگ بود 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️