2777
2789
عنوان

دعوامون و فحاشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 53 پست

جهیزیه بخر تازه ناز و ادای مادرشوهر و شوهرو تحمل کن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

فقط بگو جهاز رو خانواده شوهرت می‌خرن؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شد 😐

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

منم بهم برخورد دیگه گفتم مگه وسایل واسه خونه ی خودتم نبوده؟ ، بعد ک هعی گف کم بوده و چیزی نبوده منم گفتم از کل خاندانت وسایل بیشتر خریدیم

شعور نداشتی یه کلمه از مامانم تشکر خشک و خالی کنی؟

شرو کرد فحش دادن به خودمو بابام 

بعدم گف برو درخواست طلاق بده ، منم گفتم از سگ کمتری خودت نری درخواست بدی 

بعد بازم فحش و منم هرچی گف جوابشو دادم ولی ب خانوادش هیچی نگفتم

بعد زنگ زد ب گوشیم ج ندادم

ز زد خونمون ج ندادم بابامم خونه بود هی میگف کیه گفتم سعیده گف خب خودت بهش ز بزن 

دوباره ز زد گوشیم مجبور شدم ج دادم 

گف این چه حرفاییه بهم زدی! تازه اون طلبکار بود 

منم گفتم جواب حرفاتو دادم ، داد زد گوشیو بده مامانت ، مامانمم خدارشکر خونه نبود رفته بود حیاط و صدامونو نمیشنید

گفتم مامانم خونه نیس یهو عربده کشید پشت تلفن ک گوشیو بده مامانت 

منم قط کردم

بعد مامانش ز زد خونمون منم سریع ج دادم

اونم معلوم بود حسابی ترسیده بود گف چیشده و چتون شده منم بهش گفتم سعید بخاطر اینک اومده بازار دعوا راه انداخته و گوشیشو بگیر ببین چیا گفته بهم 

اونم حقو داد ب من ، یهو دوباره صدای عربده شوهرم ازونور گوشی اومد 

مادرشوهرمم گوشیو قط کرد 😑

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
هنوز نه رفتین نه خریدین سر بار کردنش دعوا میکنین؟؟؟؟ والا هر چی جهیزیه خریدم  مثل مرد وایساد ...

هیچ دعوایی نشد قبلش ک 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

مادر شوهرت دو نقش بازی میکنه؟ 

اگه خانواده شوهرت باعث پر کردن شوهرت و دعوا شدن امیدوارم سرشون بیاد . چون خودم دارم میکشم از دستشون بخاطر عوضی بودن مادرشوهر الان چندوقته از همسرم خبر ندارم قهریم . روزی که خودم حلوای ننه شوهرو بپزم روز آرامشمه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

کاش لال شن تو مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت نکنن . همه فتنه ها از گور همین دخالتها و حرف زدنهای ب ...

دقیقا دهن بین بودن بدترین بدبختی ماس 

بهشم گفتم تو یه دهن بین بدبختی ، تا بابات گف نرو خودتو خراب کردی

چرا برای خرید جهازت مادرشوهرت باید بیاد ؟ مگه وسایلی هست که باید اونا بخرن بعنوان شیربها؟

واسه خرید وسایل خواب و پتو و تشک و اینا رفته بودیم ،ما رسم داریم اونم برای پسرش یه ست میذاره 

والا برا منم عجیب بود  جهت تو با مادرت و پدرت برو بخر نه شوهر و مادر شوهر  چند وقت بعد ا ...

عزیزم فقط اومده بود یه ست اضافه تر ک برای پسرش میخره رو پولشو بده ، وگرنه همه چیو خودم انتخاب کردم

حتما خوده خونوادش یکاری انداختن تو پاچش!! میخواستن یعنی غیر مستقیم یاداوری کنن متنفرم از مخفی کاری&n ...

نه هیچ کاری نداشت نمیدونم چرا میگفتن باهامون نیاد