2777
2789
عنوان

دعوامون و فحاشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 53 پست
ممنون عزیزم ، آره ایندفه باید بار آخرش بشه  ایشالا مشکل توام حل بشه عزیزم خدا دستتو بگیره ❤️

ان شاالله . ممنونم گلم .

یکی از بچه ها گفت بگو به خانوادت . اگه نمیخوای صددرصد طلاق بگیری به نظرم اول ببین عکس العمل بعدیشون چیه  اگه زنگ زدن عذرخواهی کردن خودت ادبشون کن و زود نبخش  اما اگه دیدی بیفرهنگن و متوجه کار بدشون نشدن عواقبش رو بپذیر و حتما حتما به همه بگو چه غلطی کردن  اینجوری یا براشون درس عبرت میشه  یا باعث میشه بفهمی برات مناسب نیستن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دقیقا من رو گوه کاری شوهر و ننش سرپوش گذاشتم  آخرش گفت بی کس و کاری که خانوادت هیچی نمیگفتن . ا ...

آره بدتر میشه بعدش اگه الان جمعش نکنه هرچی میخواد بشه بشه 

ما دختر فامیلمون تو عقد از شوهرش کتک خوردولی پنهان می‌کرد بعد یبار مامان دختره فهمید سریع طلاق دخترشون گرفتن با اینکه پسره اشکش دراومده بود

الانم دختره با یه پسر خوب ازدواج کرده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بخاطر فحاشی میشه شکایت کرد ؟

بله میشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آره بدتر میشه بعدش اگه الان جمعش نکنه هرچی میخواد بشه بشه  ما دختر فامیلمون تو عقد از شوهرش کت ...

ان شاالله اگه قراره همچین اتفاقایی بیفته تو عقد بیفته که دخترا کمتر اذیت بشن . کم پیش میاد خانواده ای از بچه ننه بودن پسرشون خبر داشته باشن و کرم نریزن . من مادرم شاید آدم کاملی نباشه خوبی و بدی داشته باشه ولی یادمه یه بار بحثش شد با مادر عروسمون، اون بهمون توهین کرد  مادرم گفت به هیچ وجه نباید به کسی چیزی بگین چون باعث دعوا میشه داداشمم هیچوقت نفهمید . اما یه عوضی مثل ننه فولادزره شوهرم هروز الکی از من بد میگه  زنگ میزنه به من تیکه میندازه بعد به شوهرم میگه زنگ زدم حالشو بپرسم تیکه هاشو سانسور میکنه . نمیدونم این چطور میخواد جون بده . کاش زمین از وجود آدمای فتنه و شر پاک بشه مشکل اعصاب گرفتم از دست اذیتاش

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ان شاالله اگه قراره همچین اتفاقایی بیفته تو عقد بیفته که دخترا کمتر اذیت بشن . کم پیش میاد خانواده ا ...

مادرشوهر وخواهرشوهرم منم مدام زیر گوش شوهرم میگفتن به زنت رو نده سوارت میشه تو عقد به حرفشون توجه نمی‌کرد ولی بعدا رو زندگیمون خیلیییی تاثیر گذاشت من هیچ وقت نمیبخشمشون 

مادرشوهر وخواهرشوهرم منم مدام زیر گوش شوهرم میگفتن به زنت رو نده سوارت میشه تو عقد به حرفشون توجه نم ...

منم همینطور . امیدوارم به چشم ببینم تقاص دادنشو  شاید اونجوری دلم آروم بگیره که خدا حواسش بهم هست 

ان شاالله . ممنونم گلم . یکی از بچه ها گفت بگو به خانوادت . اگه نمیخوای صددرصد طلاق بگیری به نظرم ا ...

خانوادش ک عمرا زنگ بزنن

چون انقد پرووعن عمرا چیزیو گردن نمیگیرن و میگن ما چیزی نگفتیم 

ولی خودش چرا 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
ان شاالله اگه قراره همچین اتفاقایی بیفته تو عقد بیفته که دخترا کمتر اذیت بشن . کم پیش میاد خانواده ا ...

ایشالا تقاص پس بده

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
منم همینطور . امیدوارم به چشم ببینم تقاص دادنشو  شاید اونجوری دلم آروم بگیره که خدا حواسش بهم ه ...

بنظرم مردها اصلا ارزش ندارن که آدم بهشون یه فرصت جدید بده اگه میخواستن خوب باشن که بد نمیشدن💔❣️