فاطی۵۵۴۴ مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1416 عنوان کیک خونگی | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 36 پست من کیک درست میکنم خراب میشه نمیدونم برا پف کردنش چیکار کنم،ماست بریزم بهتره؟ 1400/07/25 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42122 مرسی عزیزم اره دیدم خواهش میکنم اگه اینستاداری یه سربه پیجی که توفایل اولی زده بزن .انواع واقسام شیرینی هاهست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فاطی۵۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1416 تا نیم ساعت اول در فر اصلا بازنکن چون پف کیک میخوابه من همش فک میکردم شیر بریزم پف میکنه نمیدونم چرا با شیر پف نمیکرد گفتم ماست بریزم😂
فاطی۵۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1416 خواهش میکنم اگه اینستاداری یه سربه پیجی که توفایل اولی زده بزن .انواع واقسام شیرینی هاهست مرسی گلی حتما میبینم
negarinnnnnnnnnn عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3547 من همش فک میکردم شیر بریزم پف میکنه نمیدونم چرا با شیر پف نمیکرد گفتم ماست بریزم😂 منم شنیدم باماست خوب پف میکنه ولی همیشه باشیر درست میکنم خوبم پف میکنه
فاطی۵۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1416 منم شنیدم باماست خوب پف میکنه ولی همیشه باشیر درست میکنم خوبم پف میکنه دقیقا من زیاد میریختم بد میشد یه لیوان بهتره
negarinnnnnnnnnn عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3547 دقیقا من زیاد میریختم بد میشد یه لیوان بهتره اندازه مواد خیلی مهمه تو نتیجه نهایی،مواد اولیه رو دقیقا طبق دستور استفاده کن ،اصلا کموزیاد نکن.اپ سرآشپز پاپیون نصب کن دستورهای خیلی خوبی داره مخصوصا برای کیک و شیرینی
فاطی۵۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1416 اندازه مواد خیلی مهمه تو نتیجه نهایی،مواد اولیه رو دقیقا طبق دستور استفاده کن ،اصلا کموزیاد نکن.اپ ... باشه ممنونم💕