2777
2789
خیلی ممنونم گلم 😘😘این سه روز هم زود تموم بشه استرسم کم میشه

قربونت

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرسی عزیزم،فریز بود انتقال دومم هس اولی منفی شد. انتقال اولی خیلی رعایت میکردم ،ولی این بار کا ...

ممنونم عزیزم مبارکت باشه منم انتقال دادم بار دومم هست روز ششم هستم ان شا الله خدا کمک کنه منم مثبت بشم🙂

آخه منم از دیروز ک روز پنجمم بود بلند شدم کارمو خودم میکنم نگران بودم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام مرسی عزیزم،فریز بود انتقال دومم هس اولی منفی شد. انتقال اولی خیلی رعایت میکردم ،ولی این بار کا ...

عزیزم ببخش از روز اول انتقالتون همه کاراتونو میکردین ؟یا فقط در حد غذا و ظرف شستن؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم ببخش از روز اول انتقالتون همه کاراتونو میکردین ؟یا فقط در حد غذا و ظرف شستن؟

دو روز اول خونه مامانم بودم هیچ کاری نکردم ولی زیاد هم دراز نکشیدم روز دوم اومدم خونمون طبقه ۲ هس اروم اروم پله هارو اومدم بالا دیگه خودم غذا درس میکردم ولی تا روز ۶ شوهرم ظرفا رو میشست ،روز ۵ هم یه دوش گرفتم ،توخونه هم زیاد کار نیس ک بخوام انجام بدم فقط  ظرف شستن و غذا در کردن هس،یه بار هم خونه مادرشوهرم و مامان بزرگم مهمون رفتم