bhr20 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2437 عنوان بورس 😓😭😐 104 بازدید | 9 پست سلام ی نماد وقتی تعلیق میشه از کجا میشه فهمید که کی بازگشایی میشه؟؟؟؟ یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم 1400/07/25 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولد_بهار عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4782 فکر کنم تا مشکلش رو رفع نکنه و سازمان بورس رو قانع نکنه ممکنه تعلیقیش تمدید بشه هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
bhr20 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2437 فکر کنم تا مشکلش رو رفع نکنه و سازمان بورس رو قانع نکنه ممکنه تعلیقیش تمدید بشه یا ابلفضــــــــــــــل اومد این بزرگوار نخواست حالا حالا ها مشکلشو رفع کنه الان دوهفتس 🤨😐 دعا کنین زودتر مشکل حل شه😣😣😣😓 یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
خدامارومیبینه عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 2228 نگو بورس که چه اشتباهی کردم با تو بورس اومدنم کاربر آقا👤
bhr20 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2437 نگو بورس که چه اشتباهی کردم با تو بورس اومدنم ما کل خانوادمون ضرر دیدن😐😐😐دایی بنده خدام ۱۵۰ ضرر کردبقیم در حد ۴.۵تومنمنم سهاممو گذاشتم بفروشم نمادم تعلیق شد😐 یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
متولد_بهار عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4782 یا ابلفضــــــــــــــل اومد این بزرگوار نخواست حالا حالا ها مشکلشو رفع کنه الان دوهفت ... انشاالله زود حل میشه چون بسته بمونه برا خودشونم بده ضرر می کنن هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خدامارومیبینه عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 2228 ما کل خانوادمون ضرر دیدن😐😐😐دایی بنده خدام ۱۵۰ ضرر کرد بقیم در حد ۴.۵تومن منم سهاممو گذاشتم بفرو ... چی بگم والا،خودم حدود54 تو ضررم.با این روند که بره روزی دو سه میلیون ضرر میکنم،باز میشنومهم که خیلیا هستن که خیلی خیلی بیشتر ضرر کردن کاربر آقا👤
ibehtash عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1202 ما کل خانوادمون ضرر دیدن😐😐😐دایی بنده خدام ۱۵۰ ضرر کرد بقیم در حد ۴.۵تومن منم سهاممو گذاشتم بفرو ... چه نمادی عزیزم؟
bhr20 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2437 انشاالله زود حل میشه چون بسته بمونه برا خودشونم بده ضرر می کنن انشالله از ۱۱ مهر تعلیقه... امیدوارم زودتر درست بشه یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
bhr20 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2437 چه نمادی عزیزم؟ گلم اونارونمیدونم اسم بورس میاد کلا داییم حالش میگیره منم والا دلم نمیاد بپرسم داغ دلش تازه شه یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم