2777
2789
عنوان

بورس 😓😭😐

104 بازدید | 9 پست

سلام 

ی نماد وقتی تعلیق میشه از کجا میشه فهمید که کی بازگشایی میشه؟؟؟؟ 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
فکر کنم تا مشکلش رو رفع نکنه و سازمان بورس رو قانع نکنه ممکنه تعلیقیش تمدید بشه

یا ابلفضــــــــــــــل 

اومد این بزرگوار نخواست حالا حالا ها مشکلشو رفع کنه 

الان دوهفتس 🤨😐 دعا کنین زودتر مشکل حل شه😣😣😣😓

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگو بورس که چه اشتباهی کردم با تو بورس اومدنم

ما کل خانوادمون ضرر دیدن😐😐😐دایی بنده خدام ۱۵۰ ضرر کرد

بقیم در حد ۴.۵تومن

منم سهاممو گذاشتم بفروشم نمادم تعلیق شد😐

یا ابلفضــــــــــــــل  اومد این بزرگوار نخواست حالا حالا ها مشکلشو رفع کنه  الان دوهفت ...

انشاالله زود حل میشه چون بسته بمونه برا خودشونم بده ضرر می کنن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ما کل خانوادمون ضرر دیدن😐😐😐دایی بنده خدام ۱۵۰ ضرر کرد بقیم در حد ۴.۵تومن منم سهاممو گذاشتم بفرو ...

چی بگم والا،خودم حدود54 تو ضررم.با این روند که بره روزی دو سه میلیون ضرر میکنم،باز میشنومهم که خیلیا هستن که خیلی خیلی بیشتر ضرر کردن

کاربر آقا👤
انشاالله زود حل میشه چون بسته بمونه برا خودشونم بده ضرر می کنن

انشالله از ۱۱ مهر تعلیقه... امیدوارم زودتر درست بشه 

چه نمادی عزیزم؟

گلم اونارونمیدونم اسم بورس میاد کلا داییم حالش میگیره 

منم والا دلم نمیاد بپرسم داغ دلش تازه شه