2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم سر جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی پستی و بلندی بزرگ تر از این داره شما باید خیلی قوی باشی در برابر سختی زندگی 

کنار همسرت بمون و با هم زندگی رو بسازید 

من خودم رو جات میذارم اگه شرایط برام اینجور بود ترجیح میدادم عروسی نگیرم و بهانه ی کرونا میتونه خوب باشه برای فامیل یه ماه عسل میرفتیم 

میدونی گاهی وقتا باید از هیچکس انتظار نداشت اونجور فشار روحی برات کمتر میشه

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

وااا، مطمعنی دارن؟ بگو شوهرت به پدرشوهرت بگه خرج عروسیو بدن، عروسی خوب 

بعد عروسی هر چی خرج کردن شما پس میدین، با شاباش نصف خرج عروسی حداقل در میاد، البته بستگی به هر خاندانی دارین گاهی چند برابرم درمیاد گاهی خیلی کمتر از نصف 

بقیشم قسطی پسرشون بده

این همه ادم تو این کرونا بدون عروسی رفتن سر خونه و زندگیشون چی شد بدبخت شدن😒

طرف ماکسی اینجوری نرفته همه فامیلام دارن عروسی میگیرن من چطوری بدون عروسی برم آبروم نمیره نمیگن براش ارزش قایل نشدن ی عروسی بگیرن ؟

ضامن میخواد پدرشوهرم بااینکه می‌تونه ضامن پیدا کنه نمیکنه 

وااااااا برا وام ازدواج هم چش ب پدر شوهرتون بستین؟؟ب شوهرت بگو ی تکونی ب خودش  بده و بره ضامن جور کنه توم کمکش کن. شوهرم بدون اینکه خونوادش بفهمه برا وام ازدواج ثبت نام کرد

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
طرف ماکسی اینجوری نرفته همه فامیلام دارن عروسی میگیرن من چطوری بدون عروسی برم آبروم نمیره نمیگن براش ...

اونا اگه اینقدر پر حرفن و تو حرف بقیه برات اینقدر مهمه بدون بعد طلاق بیشتر میوفتی سر زبونا خودت دانی😐

از اول قول داده بود ك بده؟

اگه قول نداده بود وظيفه اي نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤