2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم سر جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرشون میتونه که

عمرا اگه بتونه... اگه میتونست باعث نمیشد اسی کاسه ی چه کنم چه کنم دستش بگیره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وظیفه اونا نیست.‌مرد از ۱۸ سالگی دیگه مسولیت زندگیش گردن خودشه و هیچ‌حقی توی خونه پدری نداره اگرم کمکی میکنه از لطفشه. شماهم که وضعیت مالی شوهرتو دیده بودی روی جیب همون حساب میکردی و برنامه ریزی میکردی و جواب مثبت میدادی نه روی جیب پدرش

شما باید طلاق بگیرین البته نه بخاطر چیزی که گفتی.

کلا آدمت رو اشتباه انتخاب کردی

تو روی ثروت پدرشوهرت حساب کرده بودی و جواب بله دادی ، حالا که دیدی روی اسب اشتباه شرط بستی میخوای ادامه ندی

اون پسر بیچاره رو هم بدبخت نکن ، حتی اگه پول عروسی هم جور شد چهار روز دیگه بخاطر یه بهانه دیگه باز قراره آویزون پدرشوهرت بشی 

پس جدا شو و  زندگی دو نفر و آرامش دو تا خانواده رو خراب نکن

عمرا اگه بتونه... اگه میتونست باعث نمیشد اسی کاسه ی چه کنم چه کنم دستش بگیره

خانواده ای که میدونن پسرشون نداره و خودشونم قصد کمک ندارن غلط میکنن همراه پسرشون برن خواستگاری دختر مردمو بدبخت کنن .لاقل عروسی رو باید پدر بگیره وظیفه شرعی نداره ولی باید کمک کنه پسرشونه دیگه بعد که با عروس بحث میشه میگن پسرمونه فلانه بهمانه خرجش کردیم تو اومدی ازمدن دورش کردی 

سیده خانم۲۶ ساله مادر سه تا کوچولو .

همسرت باید عرضه داشته باشه حداقل بتونه وام ازدواجش بگیره

به جای اینکه از دیگران توقع داشته باشین خودتون دست به دست هم بدین وام ازدواجتونو هر طور شده بگیرین ...بعدم بگردین جای ارزون و خوب و آبرومند پیدا کنین..ما هم همه کارا و خرجا رو خودمون دوتایی کردیم و یه عروسی ساده و مختصر گرفتیم

Shsh
منم تو فامیل ابرو دارم هی میگن قرار بود بعد محرم عروسی بگیرن چیشد بخدا میمونم چی بگم 

تو‌ این اوضاع کرونا که موج جدیدش تو اروپا با اون همه واکسن اومده واقعا میخوای عروسی بگیری که یکی از فامیلاتون یه چیزیش بشه از جای دیگه هم گرفته باشه هم بندازن گردن عروسی تو؟!!!!!! من واقعا متوجه نمیشم من خودم دارم میرم سر خونه زندگیم عروسی هم گذاشتم سال دیگه اگر اوضاع درست شد ، برای خودت زندگی کن نه مردم که همون مردم اگر کوچکترین اتفاقی تو عروسی تو براشون بیافته با حرفاشون بیچارت میکنن چون من چندتا از اقواممون که واکسن زدن هم کرونا گرفتن و فوت کردن