2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم سر جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پدر عروس جهیزیه میده پدرداماد باید عروسی رو بگیره خونه و ماشین گردن داماد اینجور عادلانه تره بن ...

همون والا من همه چی خریدم بابام آخرش رف قرض کرد ولی تحت فشار گذاشتم گفتم همه چی باید تکمیل باشه الان میبینم طرفم اینجوری می‌کنه دلم واسه بابام کباب میشه 

خب‌یعنی‌میگی خونه ام‌نگرفتین؟؟؟؟

عروسیم‌ک‌نمیگرن

واسه چی و کی دازی‌ازدواج‌میکنی.

والامنم بااینکه پدرشوهرم داشت شوهرم تابرنج عروسیو گرفت بخدا الان وضعمون جورشده شوهرم‌میگ‌کاش‌الان‌ازدواج‌میکزدیم

اگ‌ندارین‌عروسی‌نگیر‌ک بعداحسرتش‌میمونه‌ب‌دلت ک‌چرااینکارو‌نکردم چرااونکارونکردم

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
همون والا من همه چی خریدم بابام آخرش رف قرض کرد ولی تحت فشار گذاشتم گفتم همه چی باید تکمیل باشه الان ...

بنده خدا پدرت....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خونه کجا بود خونه پول نمیخاد 

آبجی اگه وام ازدواجتونو نتونستین بگیرین منم میخوام بخرمش 

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹

الان بخاطر عروسی..... گیریم یه عروسی توپ هم گرفتن.... بعدش هم هی میخوای بگی پدر شوهرم اینو نداد مادرشوهرم اونو نخرید... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همون والا من همه چی خریدم بابام آخرش رف قرض کرد ولی تحت فشار گذاشتم گفتم همه چی باید تکمیل باشه الان ...

پس اصلا کوتاه نیا اگه تهدید به طلاق کنی باباش یکم جیبشو تکون میده بزار خرج کنه یعنی چی که فقط پدر عروس تو خرج بیفته اونا هم پسر بزرگ کرد وظیفشون براش عروسی بگیرن اگه میدونن پسرشون نداره براچی اومدن باهاش خواستگاری اصلا برفرض پسره بچکی کرد اونا چرا نگفتن اقا شما که پول نداری ما نمیریم خواستگاری دختر مردم .

سیده خانم۲۶ ساله مادر سه تا کوچولو .
الان بخاطر عروسی..... گیریم یه عروسی توپ هم گرفتن.... بعدش هم هی میخوای بگی پدر شوهرم اینو نداد مادر ...

عروسی فرق میکنه 

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹

اشتباه از خودت بوده.... پدرتو چرا مجبور کردی؟ الان هم فکر میکنی پدرشوهرو میتونی مجبور کنی باب میل تو عمل کنه..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عروسی فرق میکنه 

والا هیچ فرقی نمیکنه..... الان از شوهرش چیزی نمیخواد پس فردا شوهره میگه بابام واست عروسی گرفت من که پولی ندارم